• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Wat kwam eerst - de kip of het ei? Het volgende Splatfest start op 10 maart in Splatoon 2!


  05-03-2018

  Het is een dilemma dat de wetenschapswereld al tientallen jaren verdeelt, en nu zorgt het ook voor opschudding in het Laboratorium voor Inktvisonderzoek! Wat was er eerst - de kip of het ei? Inklings van over de hele wereld gaan hun zegje doen over dit eeuwenoude debat, en wel op de enige manier die ze kennen: in een spetterend Splatfest!

  H2x1_NSwitch_Splatoon2_NewsImage_Splatfes_ChickenEgg_NL.png

  Dit Splatfest begint op 10 maart om 15:00 uur en eindigt op 11 maart om 15:00 uur. De resultaten zullen kort daarna door Lorelei en Marie bekend worden gemaakt.

  Inklings opgelet: je kunt sinds kort ook video's opnemen in Splatoon 2 op de Nintendo Switch. Houd gewoonweg je opnameknop ingedrukt!* Hiermee kun je je allerbeste Splatfest-momenten uploaden naar social media.**

  Hoe doe ik mee?

  Je kunt nu een kant in de game kiezen! Rol naar de stemmachine op het Inkopolisplein, kies je gewenste team en haal je Splatfest-T-shirt op.

  Hoe bereid ik me voor op het Splatfest?

  Heb je al een Splatfest-T-shirt? Je kunt de lege openingen invullen met effecten door gewone Grondoorlogen te spelen, zodat je helemaal voorbereid bent als het Splatfest begint.

  Wat zijn mijn voordelen?

  Wanneer de uitslag binnen is, word je beloond met superzeeslakken op basis van je prestaties en of je team heeft gewonnen. Hiermee kun je je kleding upgraden bij Mikey op het Inkopolisplein. Hij is dol op superzeeslakken.

  Tot zaterdag, Inklings! En kom op tijd, want hier moet je als de kippen bij zijn!

  Nog niet bekend met Splatoon 2? Kom meer te weten over de game op de officiële Splatoon 2-website en blijf op de hoogte met de Facebook-pagina voor Splatoon, waar het Laboratorium voor Inktvisonderzoek de nieuwste ontdekkingen publiceert.

  Splatoon 2 is verkrijgbaar in de winkel en als downloadbare versie in de Nintendo eShop voor de Nintendo Switch.

  *Om video's op te nemen en te delen heb je een systeem nodig met versie 4.0.0 of hoger.

  **Om opgenomen gameplay-video's te delen op sociale media moet je Nintendo-account gelinkt zijn aan je Nintendo Switch-gebruiker.