Het Mario Tennis Aces-onlinetoernooi voor oktober is nu gaande!


05-10-2018

Grijp je racket en bereid je voor: er is een gloednieuw onlinetoernooi* gaande in Mario Tennis Aces voor de Nintendo Switch! Als je deelneemt kun je al eerder met een nieuw personage spelen: de allrounder Birdo!

Abonneer je op op
YouTube

Het toernooi vindt nu plaats en duurt tot 1 november 1:00 uur. Denk je dat jij het in je hebt om een tennislegende te worden? Laat maar zien op de tennisbaan!

Er is een nieuwe update beschikbaar!

Trouwens, heb je meegekregen wat er allemaal is toegevoegd met de onlangs uitgebrachte update versie 2 voor Mario Tennis Aces op de Nintendo Switch? Er zijn veel coole dingen toegevoegd, waaronder extra personages en zelfs nieuwe manieren waarop je kunt spelen. Lees verder om alle nieuwigheden te ontdekken!

Er komen nieuwe personages naar de tennisbaan!

Vanaf oktober zullen Birdo, Shy Guy, Koopa Paratroopa en Petey Piranha zich één voor één klaarmaken om de tennisbaan te betreden als speelbare personages. Je kunt ze vrijspelen door deel te nemen aan onlinetoernooien! Houd ons goed in de gaten, want tot juni volgend jaar blijven we meer van je favoriete Super Mario-personages toevoegen!

Coöpmissie

Er is nu een nieuwe spelstand beschikbaar, genaamd Coöpmissie. Deze stand bevat online evenementen die je als team moet voltooien en slechts een beperkte tijd beschikbaar zijn. Speel online met vrienden of spelers van over de hele wereld en volbreng specifieke taken om speciale kleding, alternatieve kleuren en meer te verdienen!

CI_NSwitch_MarioTennisAces_Boo.jpg

De eerste missie is al gaande, dus pak je racket en ga de uitdaging aan!

Dynamische duels oog in oog met je tegenstander

Je kunt nu ook lokale multiplayersessies** in Dynamisch duel in de tafelstijl spelen. Gebruik twee Nintendo Switch-systemen, ga oog in oog staan met je tegenstander en speel een potje tennis op de traditionele manier!

Ondersteuning voor voicechat

Leden van Nintendo Switch Online kunnen met de smartphone-app van Nintendo Switch Online nu voicechatten in alle spelstanden van Mario Tennis Aces!*** Klets met je vrienden, of bespreek hoe jullie die listige coöpmissies gaan voltooien!

Een nieuw eiland in de avontuurstand

Zodra je de avontuurstand hebt uitgespeeld, verschijnt er een nieuw eiland! Het gerucht gaat dat dit eiland diverse uitdagende missies voor je in petto heeft, en als je ze allemaal volbrengt, zul je rijkelijk beloond worden!

Heb je Mario Tennis Aces nog nooit gespeeld? Ontdek meer over de game op de officiële Mario Tennis Aces-website en ervaar wat er zoal op de tennisbaan gebeurt via de Facebook-pagina van Super Mario en de Twitter-account van Nintendo Nederland.

Mario Tennis Aces is nu verkrijgbaar in de winkel en als downloadbare versie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

*Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Lees meer over betaalde online lidmaatschappen.

**Voor de multiplayerstand heb je mogelijk extra accessoires, games en/of systemen nodig. Deze zijn apart verkrijgbaar.

***Je hebt een compatibele smartphone of tablet en internetverbinding nodig om de Nintendo Switch Online-app te kunnen gebruiken. Er kunnen extra kosten van toepassing zijn. Je hebt een Nintendo-account nodig om de service te kunnen gebruiken. Ook moet je dertien jaar of ouder zijn. Om beperkingen voor de Nintendo Switch Online-app in te stellen, ga je naar je smartphone- of tablet-instellingen. De app Ouderlijk toezicht voor de Nintendo Switch bevat geen instellingen voor deze app.