• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo eShop-actie: Gaming on the go-sale


    25-10-2018

    Nintendo eShop-actie: Gaming on the go-sale

    Lang leve gamen waar en wanneer je maar wilt! We geven kortingen tot wel 90% op een selectie games voor de Nintendo Switch die perfect zijn om onderweg te spelen!

    Check hieronder de meest interessante aanbiedingen en ga naar de Nintendo eShop op je systeem om de complete lijst te bekijken voordat de festiviteiten eindigen op 1 november.

    TM_MyNintendo_Logo.jpg

    My Nintendo

    Vergeet niet dat je met My Nintendo gouden punten kunt ontvangen voor elke aankoop die je op je systeem in de Nintendo eShop of via deze website doet. Deze punten kun je inwisselen voor allerlei beloningen!

    Kom meer te weten

    Nintendo-account

    Om games via de officiële Nintendo of Europe-website te kopen heb je een Nintendo-account nodig. Als je nog geen account hebt, ga dan naar https://accounts.nintendo.com om je gratis te registreren.

    *Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.