• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Begin maar alvast aan je warming-up, want je kunt EA SPORTS™ FIFA 19 nu voorbestellen!


    17-09-2018

    Strik je veters en maak je klaar voor de aftrap. Je kunt EA SPORTS™ FIFA 19 nu alvast bestellen in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch, of via deze website!*

    Als je EA SPORTS™ FIFA 19 alvast bestelt, worden de spelgegevens automatisch** op je Nintendo Switch gedownload. Om middernacht op 28 september 2018 wordt de game beschikbaar*** en kun je direct beginnen te spelen!

    Opmerking: bij de aankoop wordt de volledige prijs direct in rekening gebracht. Je kunt de game echter niet spelen voor de release op 28 september 2018. Niet alle games kun je van tevoren bestellen.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Een game voor echte kampioenen

    EA SPORTS™ FIFA 19 biedt een ervaring voor echte kampioenen, zowel binnen als buiten de lijnen. De game bevat de prestigieuze UEFA Champions League en de gameplay is verbeterd, waardoor je nu de volledige controle hebt over wat er op het veld gebeurt. Er zijn nieuwe manieren om te spelen, waaronder een nieuwe stand in het populaire FIFA Ultimate Team™, een nieuwe Kick-Off-stand, online vriendschappelijke wedstrijden en meer.

    EA SPORTS™ FIFA 19 zal vanaf 28 september verkrijgbaar zijn in de winkel en als downloadbare versie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

    *Om games van tevoren te bestellen in de Nintendo eShop op de officiële website heb je een Nintendo-account nodig, en moet je de Nintendo eShop minimaal een keer hebben bezocht op het systeem waarop je wilt downloaden. Ga naar SERVICE EN INFO om meer te weten te komen. Voorbestellingen via de Nintendo-website worden verwerkt in de Nintendo eShop.

    **Om automatisch te kunnen downloaden moet je systeem zijn bijgewerkt en zijn verbonden met het internet. Ook moeten automatische downloads geactiveerd zijn en moet je genoeg opslagruimte hebben om de game te downloaden.

    ***Hiervoor heb je een actieve internetverbinding nodig.