• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • De Nintendo Switch Online-ledenservice is van start gegaan!


    19-09-2018

    Haal meer uit je Nintendo Switch met de Nintendo Switch Online-ledenservice, die vanaf vandaag verkrijgbaar is!

    Als lid van de betaalbare, veelzijdige service krijg je toegang tot allerlei voordelen, zoals coöperatieve en competitieve onlinegaming*, een opslagcloud** waarin je back-ups kunt maken van je opgeslagen gegevens voor ondersteunde games, een groeiende collectie NES-games, en meer.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Je kunt een gratis proefperiode van zeven dagen*** nemen via de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. Kies de optie Nintendo Switch Online aan de linkerkant om je gratis proefperiode te activeren.

    Ga naar de officiële Nintendo Switch Online-website voor meer informatie over de service en hoe je je ervoor kunt aanmelden.

    Opmerking: met de start van deze service zal online spelen in het algemeen niet langer gratis worden aangeboden. Er kunnen enkele uitzonderingen zijn, zoals in het geval van games die je gratis kunt spelen.

    *Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig.

    **Opmerking: niet alle software wordt ondersteund.

    ***Opmerking: per Nintendo-account is er één gratis proefperiode beschikbaar. Tijdens deze proefperiode kun je online spelen, voicechatten via de smartphone-app en gebruikmaken van de opslagcloud en Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online. Het is tijdens de proefperiode niet mogelijk om Nintendo Entertainment System-controllers te kopen. Als je automatisch verlengen hebt ingesteld, zal je lidmaatschap worden verlengd als je proefperiode van zeven dagen voorbij is. Je koopt dan automatisch een lidmaatschap van één maand (30 dagen). Als je geen lidmaatschap wilt kopen, kun je de automatische verlenging beëindigen tijdens de gratis proefperiode. Er zullen je dan geen kosten in rekening worden gebracht.