Laat je game-skills zien tijdens diverse gratis toernooien!


07-09-2018

Nintendo is aanwezig op FACTS dat plaatsvindt op 29 en 30 september in Flanders Expo, Gent.

Ook dit jaar staan diverse toernooien op het programma, dus kom je snel inschrijven op de stand om jouw game-skills te laten zien, want de plaatsen zijn beperkt.

Hieronder vind je het programma van de gratis toernooien op de Nintendo stand. De toernooien worden in goede banen geleid door het Nintendo team en de shoutcaster Samir van UP2D8.

- Splatoon 2 Belgian Championship: de fysieke kwalificaties voor het Splatoon 2 Belgian Championship worden gehouden op zaterdag én zondag om 13:00 uur.

Opgelet! Voor dit toernooi kun je je zowel vooraf als ter plaatse inschrijven. Klik hier voor meer info hoe je je vooraf kan inschrijven. De winnaars gaan door naar de finale van het Splatoon 2 Belgian Championship op 14 oktober tijdens Gameforce.

- Super Smash Bros. Ultimate toernooi: op zaterdag en zondag organiseren we verschillende toernooi-sessies met Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch. Je kan je ter plaatse aanmelden voor een van de sessies om kans te maken op het spel Super Smash Bros. Ultimate bij lancering op 7 december.

Zaterdag van 15:30u – 17:30u

- Sessie 1: Voor alle spelers boven de 18 jaar

- Sessie 2: Voor spelers tussen de 12 en 18 jaar

- Sessie 3: Enkel voor cosplayers

- Sessie 4: Neem het op tegen onze shoutcaster Samir van Up2D8

Zondag van 15:30 uur -17:00 uur

- Sessie 1: Voor alle spelers boven de 18 jaar

- Sessie 2: Voor spelers tussen de 12 en 18 jaar

- Sessie 3: Enkel voor cosplayers

Wedstrijdvoorwaarden (PDF, 99 kB)

Inschrijven doe je ter plaatse.

- Mario Kart 8 Deluxe toernooi: kwalificaties en finale worden gehouden op zaterdag én zondag om 11u30. Geef volle gas richting de finish-lijn om kans te maken op Super Mario Party voor de Nintendo Switch bij lancering.

Wedstrijdvoorwaarden (PDF, 98 kB)

Inschrijven kan ter plaatse. Inschrijving voor dit toernooi wordt afgesloten om 11:15 uur.

Doe je niet mee aan een toernooi? Kom dan zeker de spelers aanmoedigen in deze spannende toernooien, want supporters maken ook kans op mooie goodies!

Krijg je graag wat tips en tricks voor deze games? Op zaterdag van 10:00 uur– 11:00 uur, voor de aanvang van de toernooien, zullen een aantal experts een oefensessie geven. O.a. Overtime, vice-kampioen van het Splatoon 2 Belgian Championship komt langs voor een oefensessie.

Klik hier voor meer informatie over de games die je kunt spelen tijdens Facts