Laat je game-skills zien tijdens diverse gratis toernooien op GameForce!


14-09-2018

Ook dit jaar staan diverse toernooien op het programma, dus kom je snel inschrijven op de stand om jouw game-skills te laten zien, want de plaatsen zijn beperkt.

Hieronder vind je het programma van de gratis toernooien op de Nintendo stand. De toernooien worden in goede banen geleid door het Nintendo team en de shoutcaster Samir van UP2D8.

- Splatoon 2 Belgian Championship: Op zondag van 14:00 uur tot 16:00 uur strijden de eerder gekwalificeerde teams (online en offline) dan eindelijk voor de welbegeerde titel van Belgisch kampioen.

Opgelet! Voor dit toernooi kan je niet ter plaatse inschrijven. Klik hier voor meer info hoe je je vooraf kan inschrijven.

Op zaterdag is er ook nog een Fun en toegankelijk Splatoon 2 toernooi dat geen deel uitmaakt van het Splatoon 2 Belgian Championship. Wil je als beginnende Splatoon 2 speler toch live een potje verf spuiten, dan kan je aansluiten op zaterdag van 15:30 uur tot 16:30 uur.

Inschrijven doe je ter plaatse (Nintendo stand) en iedereen ontvangt een leuk aandenken.

- Super Smash Bros. Ultimate toernooi: op zaterdag en zondag organiseren we verschillende toernooi-sessies met Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch. Je kan je ter plaatse (Nintendo stand) aanmelden voor een van de sessies om kans te maken op het spel Super Smash Bros. Ultimate bij lancering op 7 december.

Zaterdag van 13:00 uur – 15:00 uur

- Sessie 1: Voor alle spelers boven de 18 jaar

- Sessie 2: Voor spelers tussen de 12 en 18 jaar

- Sessie 3: Enkel voor cosplayers

- Sessie 4: Neem het op tegen onze shoutcaster Samir van Up2D8

Zondag van 16:30 uur - 18:30 uur

- Sessie 1: Voor alle spelers boven de 18 jaar

- Sessie 2: Voor spelers tussen de 12 en 18 jaar

- Sessie 3: Enkel voor cosplayers

- Sessie 4: Neem het op tegen onze shoutcaster Samir van Up2D8

Wedstrijdvoorwaarden. (PDF, 99 kB)

- Mario Kart 8 Deluxe toernooi: kwalificaties en finale worden gehouden op zaterdag van 11.30u en zondag van 12.30u tot 13.15u. Geef volle gas richting de finishlijn om kans te maken op Super Mario Party voor de Nintendo Switch bij lancering. Inschrijven kan ter plaatse.

Wedstrijdvoorwaarden (PDF, 138 kB)

Inschrijvingen voor alle toernooien wordt afgesloten 15 minuten voor de start van het toernooi.

Doe je niet mee aan een toernooi? Kom dan zeker de spelers aanmoedigen in deze spannende toernooien, want supporters maken ook kans op mooie goodies!

Krijg je graag wat tips en tricks voor deze games? Op zaterdag van 10:00 uur – 11:00 uur, voor de aanvang van de toernooien, zullen een aantal experts een oefensessie geven. O.a. Overtime, vice-kampioen van het Splatoon 2 Belgian Championship komt langs voor een oefensessie.

Klik hier voor meer informatie over de games die je kunt spelen tijdens GameForce.