Joker uit Persona 5 mengt zich vanaf 18 april in de strijd in Super Smash Bros. Ultimate!


17-04-2019

Joker uit Persona 5 mengt zich vanaf 18 april in de strijd in Super Smash Bros. Ultimate!
Abonneer je op op
YouTube

CI_NSwitch_SuperSmashBrosUltimate_DLC_Joker.jpg

Klaar om de show te stelen? De kaarten zijn geschud, want Joker mengt zich vanaf 18 april in de strijd in Super Smash Bros. Ultimate!

Zoals de bovenstaande video al liet zien, zitten Joker, zijn level Mementos en nieuwe muzieknummers uit Persona allemaal in Challenger Pack 1 inbegrepen als betaalde downloadbare content.


Preview Image
Preview Image
Preview Image
Preview Image
Preview Image

+1

Dit Challenger Pack is los of als onderdeel van de Fighters Pass verkrijgbaar. Met die Fighters Pass krijg je niet alleen toegang tot de leider van de Phantom Thieves zelf, maar ook tot vier andere sets zodra die worden uitgebracht!*

Meer info over de Fighters Pass

Preview Image
Preview Image
Preview Image
Preview Image
Preview Image

+1

Er zijn ook nieuwe kostuums voor Mii-vechters in aantocht als betaalde DLC. Op 18 april trappen we af met kostuums uit de Persona- en de Sonic the Hedgehog-serie.

Meer DLC bekijken

En dat is nog niet alles! Met de gratis software-update naar versie 3.0, die op 18 april wordt uitgegeven, wordt er nog veel meer toegevoegd!*** Zo komt er een levelstudio, een functie om video's te bewerken en Smash World. Met die laatstgenoemde toevoeging kun je via de smartphone-app van Nintendo Switch Online levels, video's en meer delen. In de bovenstaande video kun je Joker in actie zien en ontdekken wat er allemaal nieuw is.

Wil je niets missen? Word lid van onze Facebook-community van Smash Bros. of volg @NintendoBE_NL op Twitter!

*De Challenger Packs zullen stapsgewijs worden uitgebracht tot februari 2020.

**Je hebt een compatibele smartphone of tablet en een internetverbinding nodig om de Nintendo Switch Online-app te kunnen gebruiken. Op het gebruik van mobiele data kunnen extra kosten van toepassing zijn. Je hebt een Nintendo-account en een actief betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig om de service te kunnen gebruiken. De dienst kan alleen worden gebruikt door Nintendo-accounthouders van 13 jaar of ouder. Om beperkingen voor de Nintendo Switch Online-app in te stellen, ga je naar je smartphone- of tablet-instellingen. De app 'Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch' bevat geen instellingen voor de Nintendo Switch Online-app.

***Hiervoor moet je een software-update uitvoeren. Je hebt een breedband-internetverbinding nodig om software-updates te downloaden. Je moet een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing.