Zon, zomer, Switch! Deel jouw vakantieplezier met #SwitchSummerFUN!


02-08-2019

H2x1_SwitchSummerFun_nlNL.jpg

Deze wedstrijd is afgelopen en de winnaars zijn bekend! Floris en Plumpidoum gefeliciteerd!

1e prijs: Floris Beautrix

2e prijs:. Plumpidoum

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik ga op vakantie en ik neem mee… de Nintendo Switch natuurlijk! Doe mee aan onze Switch Summer Fun wedstrijd en laat ons zien hoe jij met de Nintendo Switch plezier beleeft tijdens de zomer!

Wat moet je doen?

Met de Nintendo Switch speel je overal en met iedereen samen, zelfs op vakantie! Maak een leuke foto waarop te zien is hoe jij tijdens deze zomer plezier beleeft met de Nintendo Switch en deel deze op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #SummerSwitchFUN. Let er wel op dat je foto publiekelijk zichtbaar is en je account niet is afgeschermd.

Wat kun je winnen?

De 1e prijs wint een Super Mario Maker 2-prijzenpakket. Dit pakket bestaat uit een exemplaar van de game, een exclusief Super Mario Maker 2-strandlaken en een Super Mario Maker 2 notitieblok.

De 2e prijs wint een jaarabonnement voor het Nintendo Switch Online-lidmaatschap.

Je kunt tot en met 23 augustus 2019 je foto insturen. Op uiterlijk 30 augustus maken we op deze pagina de winnaars bekend.

pdf icon Bekijk hier de voorwaarden (PDF, 119 kB)