• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Doe mee aan de Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup – Belgian Championship 2019 - 2020!


    30-01-2020

    De kwalificaties voor het Super Smash Bros. Ultimate Team Cup – Belgian Championship 2019 – 2020 gaan door in Sint-Niklaas, Antwerpen, Kortrijk en Brussel!

    Een oproep aan alle Smash-spelers van België! Denk jij dat jij en je vrienden het beste Super Smash. Bros Ultimate-team van België vormen? Bewijs het en ‘show your moves’ tijdens het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup – Belgian Championship!

    Nieuwe kwalificatierondes in februari 2020:

    Na kwalificaties in Gent en Brussel gaan de kwalificaties voor het Super Smash Bros. Ultimate Team Cup – Belgian Championship écht los in februari. In de gehele maand staan wel vijf kwalificaties gepland in samenwerking met verschillende communities in de volgende steden:

    - 8 februari - Sint-Niklaas

    - 15 februari - Antwerpen

    - 22 en 23 februari - Kortrijk (1UP Expo zaterdag en zondag)

    - Brussel (binnenkort volgt meer info hierover)

    Naast het Super Smash Bros. Ultimate Team Cup – Belgian Championship worden er bij alle evenementen nog andere leuke activiteiten georganiseerd, dus kom zeker een keertje kijken bij een van deze evenementen bij jou in de buurt.

    Over het Super Smash Bros Ultimate European Team Cup – Belgian Championship

    Het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup – Belgian Championship is een uniek toernooi waar je samen met je vrienden in verschillende spelstanden je skills moet tonen. Er wordt in één-tegen-één, twee-tegen-twee en Multismash gespeeld, dus het is ook belangrijk goed samen te kunnen werken. Voorwerpen zijn niet van de partij op dit toernooi, dus het komt aan op pure skills.

    De voorwaarden kun je hier bekijken. (PDF, 187 kB)