Doe mee aan de Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup – Belgian Championship 2019 - 2020!


10-01-2020

De tweede kwalificatieronde voor het Super Smash Bros. Ultimate Team Cup – Belgian Championship 2019 – 2020 wordt gehouden in Brussel!

Een oproep aan alle Smash-spelers van België! Denk jij dat jjij en je vrienden het beste Super Smash. Bros Ultimate-team van België vormen? Bewijs het en ‘show your moves’ tijdens het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup – belgian Championship!

In samenwerking met de Belgische Smash-community organiseren we in totaal acht kwalificatierondes voor het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup - Belgian Championship. Win jij een kwalificatieronde? Dan winnen jij en je teamgenoten niet alleen een Nintendo Switch-game naar keuze, maar mag je ook meedoen met het eindtoernooi dat begin 2020 gehouden wordt. De kwalificaties worden georganiseerd bij verschillende bestaande Smash-toernooien, dus houdt onze website in de gaten en ontdek of er bij jou in de buurt ook een tof toernooi georganiseerd wordt!

Nieuwe kwalificatieronde januari 2020:

Na een succesvolle eerste kwalificatie in Gent reizen we op zondag 26 januari af naar Hypest Monthly #14 in Brussel voor de tweede ronde van het Super Smash Bros. Ultimate Team Cup – Belgian Championship.

Hypest Monthly is een reeks maandelijks terugkerende toernooien die in Brussel plaatsvinden. Het wordt georganiseerd door Hypest Team Tournaments die als sinds de release van Super Smash Bros. for Wii U toernooien organiseren. Hun doel is om competitieve Super Smash Bros.-wedstrijden in België naar een hoger niveau te tillen. Naast het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup – Belgian Championship kun je ook deelnemen aan één-tegen-één- en twee-tegen-twee-wedstrijden gehouden, dus er valt meer dan genoeg te doen voor Smash-liefhebbers.

Over het Super Smash Bros Ultimate European Team Cup – Belgian Championship

Het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup – Belgian Championship is een uniek toernooi waar je samen met je vrienden in verschillende spelstanden je skills moet tonen. Er wordt in één-tegen-één, twee-tegen-twee en Multismash gespeeld, dus het is ook belangrijk goed samen te kunnen werken. Voorwerpen zijn niet van de partij op dit toernooi, dus het komt aan op pure skills.

De voorwaarden kun je hier bekijken. (PDF, 187 kB)