Doe mee aan de Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup – Belgian Championship 2019 - 2020!


02-12-2019

Een oproep aan alle Smash-spelers van België! Denk jij dat jjij en je vrienden het beste Super Smash. Bros Ultimate-team van België vormen? Bewijs het en ‘show your moves’ tijdens het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup – belgian Championship!

Het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup – Belgian Championship is een uniek toernooi waar je samen met je vrienden in verschillende speelstanden je skills moet tonen. Er wordt zowel in Singles, Doubles als Squad Strike gespeeld, dus het is ook belangrijk goed samen te kunnen werken. Voorwerpen zijn geen deel van dit toernooi, dus het komt aan op pure skills.

In samenwerking met de Belgische Smash-community organiseren we in totaal acht kwalificatierondes voor het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup - Belgian Championship. Win jij een kwalificatieronde? Dan winnen jij en je teamgenoten niet alleen een Nintendo Switch-game naar keuze, maar mag je ook meedoen met het eindtoernooi dat begin 2020 gehouden wordt. De kwalificaties worden georganiseerd bij verschillende bestaande Smash-toernooien, dus houdt onze website in de gaten en ontdek of er bij jou in de buurt ook een tof toernooi georganiseerd wordt!

De eerste kwalificatieronde wordt op zondag 15 december gehouden bij Smash Odyssey: Ghent 1. Meer weten over dit toernooi? Klik hier voor de website.

De voorwaarden kun je hier bekijken. (PDF, 187 kB)