• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • EUROPA’S BESTE TEAMS TRACHTEN VAN 9 – 10 MAART BACKSQUIDS TE ONTTRONEN TIJDENS EUROPEES KAMPIOENSCHAP SPLATOON 2


    12-02-2019

    H2x1_NSwitch_Splatoon2EuropeanChampionship_image1600w.jpg

    Op zaterdag 9 maart en zondag 10 maart zullen de twaalf nationale winnaars elkaar ontmoeten voor het Splatoon 2 European Championship!

    Kan BackSquids, de Europese kampioen, geschiedenis schrijven door twee keer achter elkaar te winnen? Of gaat één van de andere teams geschiedenis schrijven door voor het eerst de Europese kampioenstitel voor hun land te claimen?

    Overtime zal België vertegenwoordigen. Volg Nintendo België op Twitter om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom Overtime.

    TOERNOOI

    Het toernooi begint op zaterdag 9 maart om 12:00 uur, waarbij de twaalf teams zijn verdeeld in vier groepen van elke drie teams.

    Elk team dat eerste wordt in hun groep gaat verder naar de semi-finales op zondag om 13:00 uur, waarna de twee squads het tegen elkaar opnemen in een best-of-7 finale om de titel van Splatoon 2 European Champions te veroveren.

    Het winnende team gaat niet alleen naar huis als Europese kampioen maar wint ook een speciale trofee, een jersey en een aangepaste Nintendo Switch Pro Controller met Splatoon 2-thema.

    Deelnemende teams:

    UK: Team Mako

    Duitsland: BackSquids

    Frankrijk: Alliance Rogue

    Spanje: Polarized

    Italië: Ninplayers

    Portugal: Hexagone

    Nederland: Polderlantis

    Zwitserland: Huitante

    België: Overtime

    Oostenrijk: Team ?

    Rusland: Red Ink

    Noordse landen: Ämpäri Gang

    Splatoon 2 toernooi-website

    Op de Splatoon 2 toernooi-website kun je je eigen teams samenstellen, nieuwe teamleden rekruteren en deelnemen aan regelmatige online-toernooien*! Heb je nog geen teamgenoten gevonden? Meld je gewoon aan, ga naar de “Vind een team”-sectie en je wordt gekoppeld aan vergelijkbare solo-splatters.

    Live stream

    Kijkers kunnen het hele toernooi via livestream volgen op YouTube- en Twitch-kanalen om te zien welk spetterend team de felbegeerde Splatoon 2 European Championship-trofee weet te veroveren.

    Datum en Tijd Fase YouTube Twitch
    Zaterdag 9 maart om 12:00 uur Splatoon 2 European Championship – Openingsrondes Bekijk via YouTube Bekijk via Twitch
    Zondag 10 maart om 13:00 uur Splatoon 2 European Championship – Halve finale en finale Bekijk via YouTube Bekijk via Twitch

    * Om online te kunnen spelen zijn een internetverbinding en betaald lidmaatschap van Nintendo Switch Online vereist. Het registreren en koppelen van een Nintendo Account en accepteren van de bijbehorende voorwaarden en het privacybeleid zijn ook vereist. Sommige online-diensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Meer informatie is te vinden op de Nintendo Switch Online-website.