Smash Ball Team Cup - Belgian Championship


01-02-2019

Europa’s beste Super Smash Bros. Ultimate-squads nemen het tegen elkaar op in de eerste Europese Smash Ball Team Cup, en jij kan er bij zijn!

Ben je een Super Smash Bros. – fan en speel je ook af en toe competities? Dan heb je zeker zin om een team van drie spelers te vormen en je kans te wagen om Belgisch Kampioen te worden en zo je plaats te verzekeren voor de Europese Smash Ball Team Cup met het spel Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch.

Om te bepalen wie zich de eerste nationale Super Smash Bros. Ultimate-kampioenen mogen noemen, strijden teams van drie spelers tegen elkaar in best-uit-drie en best-uit-vijf Stock-matches zonder voorwerpen – met uitzondering van de krachtige Smash Ball, die op elk moment kan verschijnen om de genadeklap mee te geven, of de underdog een kans te bieden het tij te keren en alsnog te zegevieren. Er wordt gestreden in de spelvarianten 2v2 Smash, 1vs1 Smash en 3v3 Squad Strike.

Alle spelers die willen deelnemen kunnen een team van drie vormen met spelers uit België en Luxemburg, en deelnemen aan de kwalificatierondes die de komende maanden worden gestart.

Hieronder vind je de data en locaties van deze kwalificatierondes.

15 en 16 februari 2019 tijdens de beurs 1UP in Kortrijk Xpo

De kwalificatie op 1UP start op vrijdag om 14:00 uur en op zaterdag om 13:00 uur. Inschrijven voor de kwalificatie kan via de website van 1UP.

Je kunt je als team van drie personen inschrijven. Heb je nog geen team, dan kun je je zeker aansluiten bij andere enkelingen om zo een team van drie personen te vormen. Er zijn experts aanwezig die jou helpen om een team te vinden volgens jouw Super Smash Bros. Ultimate skills.

Let op: ben je jonger dan 16 jaar en wil je meedoen met het toernooi? Vergeet dan niet het volgende toestemmingsformulier (PDF, 133 kB) uit te printen en getekend mee te nemen naar de kwalificatie.

9 en 10 maart 2019 tijdens de beurs Made in Asia in Brussels Expo

Zaterdag 9 maart 2019: Super Smash Ball Cup Qualifier - 12:30 uur - 14:30 uur

Zondag 10 maart 2019: Super Smash Ball Cup Qualifier - 12:30 uur - 14:30 uur

Je kunt je als team van drie personen inschrijven. Heb je nog geen team, dan kun je je zeker aansluiten bij andere enkelingen om zo een team van drie personen te vormen. Er zijn experts aanwezig die jou helpen om een team te vinden volgens jouw Super Smash Bros. Ultimate skills. Inschrijven voor de wedstrijd kan hier.

De halve en finale van het Smash Ball Team Cup – Belgian Championship zal plaatvinden op

zondag 7 april 2019 tijdens de beurs FACTS in Flanders Expo.

Tijd: 14.30 uur - 16.00 uur. Klik hier voor meer info.

Klik hier (PDF, 200 kB) voor alle info en wedstrijdvoorwaarden.

Kom meer te weten op de officiële website van Super Smash Bros. Ultimate of onze Facebook-pagina van Smash Bros.! Je kunt ook updates krijgen door @NintendoBE_NL op Twitter te volgen.