• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Bekijk de speelsessie van DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition tijdens Nintendo Treehouse: Live


  05-07-2019

  Bekijk de speelsessie van DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition tijdens Nintendo Treehouse: Live

  DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition komt op 27 september naar de Nintendo Switch, geheel met uitgebreide verhaallijn, de mogelijkheid om te wisselen tussen 3D- en 2D-graphics, een volledig georkestreerde soundtrack en nog veel meer. Check de trailer die tijdens de Nintendo Direct | E3 2019 werd getoond om een glimp op te vangen van dit epische avontuur.

  Abonneer je op op
  YouTube

  Goed nieuws voor degenen die meer willen ontdekken over de veelgeprezen RPG-serie, want het Nintendo Treehouse-team heeft enkele nieuwe toevoegingen laten zien die je als avonturier kunt verwachten in DRAGON QUEST XI S: Echoes of Elusive Age – Definitive Edition.

  Let op: de Nintendo Treehouse Live-demonstraties zijn uitsluitend in het Engels gehouden.

  Abonneer je op op
  YouTube

  De video zat propvol nieuwe content, van nieuwe monsters waar je op kunt rijden tot de nieuw georkestreerde soundtrack en de mogelijkheid om tussen Japanse en Engelse voiceovers te wisselen. En dat is slechts het topje van de ijsberg!

  Daarnaast was te zien dat DRAGON QUEST XI S: Echoes of Elusive Age – Definitive Edition ook een 2D-weergave heeft. Daarmee verandert de volledige game in een klassieke 16-bit RPG, geheel met willekeurige confrontaties en prachtige pixelart!

  Als klap op de vuurpijl is er ook een functie toegevoegd die voorheen alleen beschikbaar was in de Japanse Nintendo 3DS-versie van DRAGON QUEST XI. Je kunt nu namelijk DRAGON QUEST-werelden uit het verleden bezoeken! Als je de serie nog niet goed kent, is dit de uitgelezen kans om te ontdekken wat er zich zoal in andere games in deze legendarische franchise heeft afgespeeld.

  Ga naar de spelpagina van DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition voor meer informatie en volg onze officiële Nintendo Switch-community op Facebook om volledig op de hoogte te blijven van de game en de held uit de DRAGON QUEST-reeks die als DLC-vechter naar Super Smash Bros. Ultimate komt.

  DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition is vanaf 27 september in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop verkrijgbaar en is exclusief voor de Nintendo Switch.