Ontdek de Officers Academy van Fire Emblem: Three Houses tijdens Nintendo Treehouse: Live


11-07-2019

Ontdek de Officers Academy van Fire Emblem: Three Houses tijdens Nintendo Treehouse: Live

Fire Emblem: Three Houses marcheert op 26 juli naar de Nintendo Switch. Als speler is het je taak om de toekomstige leiders van Fódlan op te leiden, terwijl er een grote oorlog dreigt los te barsten. Bekijk de video die tijdens de Nintendo Direct | E3 2019 werd getoond om een glimp op te vangen van hoe het verhaal zich zou kunnen ontvouwen.

Abonneer je op op
YouTube

Als professor aan de prestigieuze Officers Academy heb je de leiding over een van de drie huizen van de academie, waarbij je de studenten van het door jou gekozen huis zowel in de klas als op het slagveld onder je hoede hebt.

In de onderstaande video neemt het team van Nintendo Treehouse: Live een rondleiding door het Garreg Mach Monastery, waar zich naast de Officers Academy ook de Church of Seiros bevindt. Deze kerk oefent veel macht uit op Fódlan en de bevolking.

Let op: de Nintendo Treehouse Live-demonstraties zijn uitsluitend in het Engels gehouden.

Abonneer je op op
YouTube

Daarnaast waren we getuige van enkele activiteiten die je rondom het klooster kunt ondernemen. Zulke activiteiten hebben een zichtbaar effect op je studenten en hun prestaties op het slagveld! In de klas kun je specifieke doelstellingen voor je pupillen bepalen en zelfs groepsopdrachten toewijzen waarmee ze hun vaardigheden gezamenlijk verbeteren.

Tot slot gaat het team van Nintendo Treehouse: Live in de bovenstaande video vanaf minuut 14:27 op missie en demonstreren ze een paar van de nieuwe functies die je op het slagveld kunt gebruiken, zoals Battalions en de Divine Pulse.

Ga voor meer informatie naar de spelpagina van Fire Emblem: Three Houses en volg de Facebook-pagina van Fire Emblem om volledig op de hoogte te blijven van alles wat met Fire Emblem te maken heeft.

Fire Emblem: Three Houses is vanaf 26 juli in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop verkrijgbaar en is exclusief voor de Nintendo Switch. Daarnaast wordt op dezelfde datum een Limited Edition uitgebracht, met daarin een gamecard van Fire Emblem: Three Houses, een artbook, een SteelBook®, een USB-stick met soundtrack en een Three Houses-speldenset.