Ontdek wat het eilandleven voor je in petto heeft in Animal Crossing: New Horizons!


27-06-2019

Ontdek wat het eilandleven voor je in petto heeft in Animal Crossing: New Horizons!

Er ligt een zorgeloos leventje op een onbewoond eiland op je te wachten in Animal Crossing: New Horizons, dat op 20 maart 2020 wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch! Heb je de eerste trailer van de game nog niet gezien? Zak even lekker onderuit en bekijk de trailer die tijdens de Nintendo Direct | E3 2019 werd getoond.

Abonneer je op op
YouTube

In Animal Crossing: New Horizons vertrek je dankzij het superexclusieve Eilandleven-pakket van Nook Inc. naar een onbewoond eiland om daar te genieten van een zorgeloos bestaan vol creativiteit. Daar heb je de volledige vrijheid om je nieuwe leven vorm te geven hoe je maar wilt.

Vervaardig allerlei meubels en handig gereedschap met spullen die je op het eiland kunt vinden. Van een tak kun je bijvoorbeeld een hengel maken, of combineer eens een tak met een steen om een breekbare bijl in elkaar te flansen.

Het kan gebeuren dat je een rivier wilt oversteken, maar dat er geen brug in de buurt is. Maak in dat geval een polsstok en zwier naar de overkant!

Via de lokale draadloze* of online-multiplayerstand** kunnen tot wel acht spelers tegelijk het eiland van een speler komen bezoeken.

Wil je meer zien? Director Aya Kyogoku en producer Hisashi Nogami van het ontwikkelaarsteam hebben tijdens Nintendo Treehouse: Live at E3 2019 nog veel meer laten zien van deze nieuwe Animal Crossing-game. Bekijk de onderstaande video, waarin meer nieuwe elementen uit de doeken worden gedaan!

Abonneer je op op
YouTube

Let op: de Nintendo Treehouse Live-demonstraties zijn uitsluitend in het Engels gehouden.

Een van de nieuwe functies die tijdens Nintendo Treehouse: Live werden onthuld, was de NookPhone!

Je krijgt dit handige apparaat van Tom Nook zodra je aankomt op het onbewoonde eiland. Op dit apparaat staan allerlei handige apps die goed van pas kunnen komen! Gebruik bijvoorbeeld de app 'Doe-het-zelfplannen' om wat inspiratie op te doen voor je volgende knutselwerk en bekijk gelijk wat je daarvoor nodig hebt.

De NookPhone beschikt ook over een camera. Voeg diverse filters toe, zoom in en uit voor het perfecte plaatje en gebruik de opnameknop om de mooiste momenten op het eiland vast te leggen!

Je kunt je NookPhone ook gebruiken om je Nook-miles te checken. Dat is een nieuw puntensysteem waarbij je miles verdient door activiteiten te doen op het eiland. Er zijn talloze manieren om Nook-miles te verdienen en je kunt ze inwisselen voor nieuwe voorwerpen en activiteiten!

Misschien is het je opgevallen dat Aya Kyogoku en Hisashi Nogami tijdens Nintendo Treehouse: Live samen op hetzelfde eiland speelden. Voor het eerst kunnen tot wel vier spelers samen op één systeem op hetzelfde eiland spelen door Joy-Con-controllers te delen!***

Word lid van de Animal Crossing-community op Facebook en volg Isabelle op de Twitter-account van Animal Crossing Nederland om volledig op de hoogte te blijven van Animal Crossing: New Horizons.

Animal Crossing: New Horizons is vanaf 20 maart 2020 in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop verkrijgbaar en is exclusief voor de Nintendo Switch.

Let op: alle content, media en ontwerpen zijn gebaseerd op deze software zoals deze werd gedemonstreerd op de Electronic Entertainment Expo in juni 2019. De videobeelden zijn afkomstig van software die op dit moment in ontwikkeling is. Bepaalde aspecten van wat je ziet (bijv. terminologie), kunnen daarom enigszins afwijken van het uiteindelijke product.

*Voor de lokale multiplayerstand heb je een systeem en een exemplaar van de game per speler nodig.

**Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald onlinelidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice.

***Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.