Pokémon Sword en Pokémon Shield worden op 15 november uitgebracht!


05-06-2019

Abonneer je op op
YouTube

Pokémon Sword en Pokémon Shield, de nieuwste games in de hoofdserie van Pokémon-RPG's, komen op 15 november naar de Nintendo Switch!

De onlangs uitgezonden Pokémon Direct, die je hierboven opnieuw kunt bekijken, zat boordevol nieuwe informatie over de twee games, waaronder nooit eerder geziene Pokémon, de uitgestrekte, weelderige Wild Area, Max Raid Battles voor maximaal vier spelers online* of lokaal** en een fenomeen dat 'Dynamax' wordt genoemd.

Duopakket van Pokémon Sword en Pokémon Shield***

CI_PokemonSwordShield_Steelbook_nlNL.jpg

Vanaf 15 november is er ook een duopakket van Pokémon Sword en Pokémon Shield verkrijgbaar, met daarin Pokémon Sword, Pokémon Shield en een exclusieve gouden SteelBook® voor twee gamecards!

Volg ons op Twitter, YouTube of Instagram en blijf volledig op de hoogte van al het nieuws rondom Pokémon Sword en Pokémon Shield. Je kunt ook lid worden van onze Facebook-community van de Nintendo Switch!

*Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice.

**Voor de lokale multiplayerstand heb je een systeem en een exemplaar van de game per speler nodig.

***In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.