• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Producer Eiji Aonuma doet meer informatie over The Legend of Zelda: Link's Awakening uit de doeken!


    26-06-2019

    Producer Eiji Aonuma doet meer informatie over The Legend of Zelda: Link's Awakening uit de doeken!

    Fans van de The Legend of Zelda-serie konden hun geluk niet op tijdens de E3 2019, want er werd nieuwe info onthuld over The Legend of Zelda: Link's Awakening en er werd bekendgemaakt dat er een vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild in ontwikkeling is voor de Nintendo Switch.

    Eiji Aonuma, producer van de serie, vertelt ons wat meer over deze aankondigingen:

    Hallo, ik ben Eiji Aonuma, producer van de The Legend of Zelda-serie.

    Tijdens de Nintendo Direct | E3 2019 hebben we een nieuwe trailer van The Legend of Zelda: Link's Awakening voor de Nintendo Switch laten zien en hebben we aangekondigd dat er een vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild in ontwikkeling is.

    Abonneer je op op
    YouTube
    Abonneer je op op
    YouTube

    Over het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild kunnen we nog niet veel onthullen. We werken op dit moment hard aan de ontwikkeling, dus in de toekomst kun je meer nieuws verwachten!

    Tijdens Nintendo Treehouse: Live at E3 2019 heb ik live gameplaybeelden laten zien van The Legend of Zelda: Link's Awakening. Bekijk de video maar eens!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Let op: de Nintendo Treehouse Live-demonstraties zijn uitsluitend in het Engels gehouden.

    Ik heb goede herinneringen aan het oorspronkelijke Link's Awakening voor de Game Boy. Die game heeft namelijk mijn interesse in The Legend of Zelda gewekt. Het was mijn doel om het gevoel dat ik had toen ik op het kleine Game Boy-scherm speelde, te koesteren; het geweldige gevoel bij het ontdekken van een kleine maar diepgaande wereld vol grappige personages. Daarom heeft het ontwikkelaarsteam de game nu zo gemaakt dat het lijkt alsof je een mini-diorama bekijkt.

    We hebben dit design zelfs verwerkt in onze E3-stand, zodat bezoekers deze miniatuurwereld met eigen ogen konden bekijken.

    Een van de nieuwe functies waar ik tijdens Nintendo Treehouse: Live over heb gesproken, zijn de kamerkerkers. Deze zijn gloednieuw voor de Nintendo Switch-versie.

    CI_NSwitch_TheLegendOfZeldaLinksAwakening_LinkAndDampe.jpg

    Fans van The Legend of Zelda zullen Dampé waarschijnlijk al wel kennen. Hij zat namelijk in The Legend of Zelda: Ocarina of Time en andere games in de serie. In Link's Awakening bevindt Dampé zich in zijn eigenaardige werkplaats op het eiland Koholint…

    Op deze plek kun je experimenteren met de eerdergenoemde kamerkerkers.

    Als je een kerker hebt doorkruist in het hoofdavontuur, verdien je zogenaamde 'kamers' uit die kerker. Deze kun je gebruiken om een nieuwe kamerkerker in te richten. Dampé zal je ook opdragen om kerkers op specifieke manieren in te richten.

    Ik liep al een tijdje rond met het idee om zo'n functie in een Zelda-game te verwerken, maar ik wilde het niet te ingewikkeld maken. Het is uiteindelijk een soort puzzelstand geworden, waarbij spelers hun zelfgemaakte kerkers kunnen verkennen en uitspelen.

    Zelfs als je een kerker al hebt uitgespeeld in het hoofdavontuur, kun je door bepaalde elementen te combineren en kamers op een nieuwe manier te plaatsen tot verrassende uitkomsten komen. Veel plezier met het samenstellen en spelen van je eigen kamerkerkers!

    Tot slot hebben we aangekondigd dat The Legend of Zelda: Link's Awakening op vrijdag 20 september zal worden uitgebracht!

    CI_NSwitch_TheLegendOfZeldaLinksAwakening_nlNL.jpg
    CI_NSwitch_TheLegendOfZeldaLinksAwakening_amiibo.jpg

    The Legend of Zelda: Link’s Awakening Limited Edition*, met daarin de game, een artbook van 120 pagina's en een SteelBook® met Game Boy-design, alsook een speciale Link-amiibo in de stijl van Link's Awakening worden op dezelfde dag uitgebracht!

    Ik hoop dat je je verheugt op de release!

    Bedankt, meneer Aonuma.

    Word lid van de The Legend of Zelda-community op Facebook om volledig op de hoogte te blijven van The Legend of Zelda: Link's Awakening, het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild en meer!