• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Leer je lokale Smash Bros.-community kennen met het Super Smash Bros. Ultimate-toernooiportaal!


    10-09-2019

    Leer je lokale Smash Bros.-community kennen met het Super Smash Bros. Ultimate-toernooiportaal!

    Of je nu al vaker aan toernooien hebt meegedaan of voor de eerste keer aan zo'n evenement wilt deelnemen, op ons gloednieuwe Super Smash Bros. Ultimate-toernooiportaal kun je ontdekken waar in Europa Super Smash Bros. Ultimate-toernooien plaatsvinden en kun je zelfs je eigen toernooien aanmelden!

    Zodra een toernooi is goedgekeurd door ons team, verschijnt het op de website, dus kom regelmatig terug om te kijken welke evenementen er binnenkort bij jou in de buurt plaatsvinden! Wil je dat je eigen toernooi wordt weergegeven op het toernooiportaal? Ga naar de website en vervolgens naar het tabblad "Toernooi aanmelden" voor alle info.

    H3x1_SSBU_TournamentPortal_EuropeanCircuitLogo.jpg

    Wil jij je Super Smash Bros.-vaardigheden aan de rest van Europa laten zien? Dan is het Super Smash Bros. Ultimate European Circuit iets voor jou! Dit toernooi vindt plaats op zeven evenementen in Europa en eindigt met een grote finale. Hier zal worden bepaald wie daadwerkelijk de beste Super Smash Bros. Ultimate-speler van Europa is.

    Syndicate 2019 is het eerste toernooi op de planning en vindt plaats van 25 - 27 oktober. Check het toernooiportaal om te ontdekken welke andere zes toernooien deel uitmaken van het European Circuit.

    Ga naar het toernooiportaal voor alle info over toernooien die in Europa plaatsvinden en blijf volledig op de hoogte van Smash Bros. door lid te worden van onze Smash Bros.-community op Facebook of door @NintendoBE_NL te volgen op Twitter. Veel sucsmash!