• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Maak je klaar voor de Nintendo Switch Lite!


  18-09-2019

  Maak je klaar voor de Nintendo Switch Lite!
  Abonneer je op op
  YouTube

  De Nintendo Switch Lite, de nieuwste toevoeging aan de Nintendo Switch-familie, ligt vanaf deze vrijdag in de winkel.

  Omdat de Nintendo Switch Lite speciaal is ontwikkeld voor handheld-gaming, is het spelsysteem uitermate geschikt voor diegenen die onderweg willen gamen, voor spelers die lokaal draadloos en online met vrienden willen spelen en voor iedereen die overweegt een extra Nintendo Switch-systeem in huis te halen.

  Wat de reden ook is, hieronder staan een aantal tips over hoe je het meest uit je nieuwe spelsysteem kunt halen.

  Wordt de Nintendo Switch Lite het eerste Nintendo Switch-systeem dat je gaat kopen?

  Als de Nintendo Switch Lite je eerste Nintendo Switch-systeem is en je niet precies weet hoe en waar je moet beginnen, ga dan naar onze klantenservice voor meer informatie over het instellen van je spelsysteem.

  CI_NintendoSwitchLIte_LifestyleShot_0810.jpg

  Klaar om online te gaan en software te downloaden in de Nintendo eShop? Dan moet je je systeem verbinden met het internet en een Nintendo-account aanmaken als je nog geen account hebt (je kunt die laatste stap nu meteen doen, zodat je direct kunt beginnen wanneer je je Nintendo Switch Lite in huis hebt).

  Zodra je online bent en bent ingelogd op je Nintendo-account, ben je er helemaal klaar voor!

  Ga je je Nintendo Switch vervangen door een Nintendo Switch Lite?

  Als je een Nintendo Switch Lite koopt om je huidige spelsysteem te vervangen, wil je natuurlijk weten hoe je je gebruikersgegevens kunt overdragen, zodat je op je nieuwe systeem toegang hebt tot je gebruikersprofiel, opgeslagen gegevens en Nintendo eShop-aankopen.

  Heb je het overdragen van je gebruikersgegevens voltooid, maar kun je je gedownloade games en software niet vinden? Geen zorgen. Je hoeft je Nintendo eShop-content alleen maar opnieuw te downloaden!

  Ben je van plan om twee of meer Nintendo Switch-systemen te gebruiken?

  Wil je meer dan één Nintendo Switch-systeem gebruiken, zodat iedereen altijd kan spelen? Misschien blijf je thuis op je huidige Nintendo Switch spelen en ga je de Nintendo Switch Lite onderweg gebruiken.

  CI_NintendoSwitchLIte_LifestyleShot_2723.jpg

  Hoe dan ook, er zijn een aantal belangrijke punten waar je op moet letten als je games en opgeslagen gegevens tussen spelsystemen wilt delen.

  Als je je gedownloade software op meerdere spelsystemen wilt gebruiken, wil je waarschijnlijk weten hoe je je gedownloade games op meerdere spelsystemen kunt spelen. Je kunt ook de pagina over de verschillen tussen hoofdsystemen en andere systemen te lezen. Daar vind je informatie over het delen van games.

  Wil je weten hoe je opgeslagen gegevens op meerdere Nintendo Switch-systemen kunt gebruiken? Ontdek hoe je opgeslagen gegevens kunt overdragen van het ene naar het andere Nintendo Switch-systeem. Als je lid bent van Nintendo Switch Online, kun je ook de opslagcloud gebruiken om een back-up te maken van je opgeslagen gegevens. Op die manier heb je op meerdere spelsystemen toegang tot je opgeslagen gegevens door in te loggen op je Nintendo-account.

  De Nintendo Switch Lite ligt vanaf vrijdag 20 september in de winkel! Ga voor meer informatie naar de Nintendo Switch Lite-website.

  *Opmerking: niet alle software wordt ondersteund.