• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Xenoblade Chronicles: Definitive Edition, Overwatch Legendary Edition en meer aangekondigd voor de Nintendo Switch in de nieuwste Nintendo Direct!


    05-09-2019

    Xenoblade Chronicles: Definitive Edition, Overwatch Legendary Edition en meer aangekondigd voor de Nintendo Switch in de nieuwste Nintendo Direct!
    Abonneer je op op
    YouTube

    De nieuwste Nintendo Direct zat tot de nok toe gevuld met aankondigingen, van nieuwe beelden van Pokémon Sword & Pokémon Shield, Luigi’s Mansion 3 en Animal Crossing: New Horizons tot onthullingen van nieuwe Nintendo Switch-games als Xenoblade Chronicles: Definitive Edition, Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore en Overwatch Legendary Edition van Blizzard Entertainment. Bekijk de volledige presentatie hierboven om erachter te komen wat er nog meer is aangekondigd!

    Een ander hoogtepunt was de onthulling van Super Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online, waarmee Nintendo Switch Online-leden vanaf 6 september toegang hebben tot 20 klassieke Super NES-games! Bovendien krijgen leden in de toekomst de exclusieve gelegenheid om de Super Nintendo Entertainment System-controller te kopen, zodat ze de games volledig in Super NES-stijl kunnen spelen.

    Nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop

    Het gratis te starten Super Kirby Clash is nu te downloaden!

    Download de nieuwe DAEMON X MACHINA Prologue (demo)*

    Little Town Hero, een nieuwe RPG van GAME FREAK, is nu al te downloaden

    Er zijn meer spelstanden toegevoegd aan de Big Block DLC in TETRIS 99

    Deadly Premonitions Origins is nu verkrijgbaar

    Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition is nu verkrijgbaar

    Abonneer je op op
    YouTube

    In de presentatie werd aangekondigd dat Challenger Pack 3: Banjo en Kazooie van de Fighters Pass** van Super Smash Bros. Ultimate nu beschikbaar is. Wil je weten hoe je dit vechtersduo moet gebruiken? In de bovenstaande video vertelt Masahiro Sakurai, de director van Super Smash Bros. Ultimate, alles over de beer en de vogel.

    En dat is nog niet alles! Ook werd bekendgemaakt dat Terry Bogard uit Fatal Fury in november naar Super Smash Bros. Ultimate komt als de vierde vechter van de Fighters Pass. Als kers op de taart werd bovendien bevestigd dat er nog meer DLC-vechters in ontwikkeling zijn!

    Volg ons op Twitter, YouTube of Instagram om volledig op de hoogte te blijven van al het Nintendo-nieuws. Je kunt ook lid worden van de Nintendo Switch- en Super Smash Bros.-community's op Facebook!