Doe mee aan de Nintendo Benelux Cup in Mario Kart 8 Deluxe!


28-05-2020

Het is weer eens tijd om een lekker potje online te racen in Mario Kart 8 Deluxe!

Daarom organiseren wij iedere zaterdag in mei de Nintendo Benelux Cup. Meedoen is eenvoudig. Kies in het hoofdmenu van de game voor "Online"* en ga naar "Toernooi". Kies voor "Zoeken met een code" en vul onderstaande toernooicode in.

De toernooien vinden in de maand mei wekelijks plaats op zaterdag tusssen 18:00 en 21:00. De toernooicode is: 3834-1825-8987

Toernooi_info_NL2.jpg

Nintendo Switch-goodiebag

En het wordt nog mooier. Als jij meedoet, deel dan je videoclips van de race met de hashtag #NBXkart. We zullen wekelijks een Nintendo Switch-goodiebag weggeven, met daarin onder andere een T-shirt uit de Super Mario Bros' 35th anniversary-collectie van Uniqlo. De winnaar maken we op de dinsdag na het toernooi bekend op social media en op onze website.

Klik hier voor de deelnamevoorwaarden. (PDF, 133 kB)

Winnaars Nintendo Switch-goodiebag

Toernooi 17 april: de winnaar van de goodiebag is Ivar Schoonebeek. Van harte gefeliciteerd! We zullen contact met je opnemen voor de verzending van de goodiebag.

Toernooi 24 april: de winnaar van de goodiebag is Esmee Laan. Van harte gefeliciteerd! We zullen contact met je opnemen voor de verzending van de goodiebag.

Toernooi 1 mei: de winnaar van de goodiebag is WorldLoveGaming. Van harte gefeliciteerd! We zullen contact met je opnemen voor de verzending van de goodiebag.

Toernooi 8 mei: de winnaar van de goodiebag is @AronKoppe. Van harte gefeliciteerd! We zullen contact met je opnemen voor de verzending van de goodiebag.

Toernooi 16 mei: de winnaar van de goodiebag is Jens Mathijssen. Van harte gefeliciteerd! We zullen contact met je opnemen voor de verzending van de goodiebag.

Toernooi 23 mei: de winnaar van de goodiebag is Jimi. Van harte gefeliciteerd! We zullen contact met je opnemen voor de verzending van de goodiebag.

Toernooi 30 mei: de winnaar van de goodiebag is Eddy. Van harte gefeliciteerd! We zullen contact met je opnemen voor de verzending van de goodiebag.

Nintendo Switch Online

Met de Nintendo Switch Online-ledenservice kun je eenvoudig in ondersteunende games met of tegen vrienden spelen die ver weg wonen. Zo kun je bijvoorbeeld online racen in Mario Kart 8 Deluxe, Pokémon ruilen in Pokémon Sword en Pokémon Shield, of elkaars eiland bezoeken in Animal Crossing: New Horizons.

Naast het online spelen met elkaar heeft Nintendo Switch Online nog meer te bieden.

Zo kun je oude tijden herleven met een uitgebreide selectie aan klassieke NES- en SNES-games, die vrij toegankelijk zijn bij een Nintendo Switch Online-lidmaatschap.

Ook kun je een andere klassieker in een gloednieuw jasje spelen met TETRIS® 99, waarbij 99 spelers het ieder potje tegen elkaar opnemen om als winnaar uit de bus te komen. Je kunt de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice zeven dagen gratis proberen! Selecteer de Nintendo Switch Online-optie aan de linkerkant in de Nintendo eShop om je gratis proefperiode te activeren.**

***

* Om online te kunnen spelen, heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig.

**Per Nintendo-account is er één gratis proefperiode beschikbaar. Tijdens deze proefperiode kun je online spelen, voicechatten via de smartphone-app,de opslagcloud en Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online-service gebruiken. Het is tijdens de proefperiode niet mogelijk om Nintendo Entertainment System-controllers te kopen.

Als je automatisch verlengen hebt geactiveerd, zal je lidmaatschap worden verlengd als je proefperiode van zeven dagen voorbij is. Je koopt dan automatisch een individueel lidmaatschap van één maand (30 dagen). Als je geen lidmaatschap wilt kopen, kun je de automatische verlenging beëindigen tijdens de gratis proefperiode. Er zullen je dan geen kosten in rekening worden gebracht.