• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • In de afgelopen Indie World-presentatie werden Hades, Card Shark, Torchlight III en meer onthuld!


  18-08-2020

  In de afgelopen Indie World-presentatie werden Hades, Card Shark, Torchlight III en meer onthuld!
  Abonneer je op op
  YouTube

  Bekijk de nieuwste Indie World-presentatie hierboven en ontdek welke indiegames er in aantocht zijn voor de Nintendo Switch. Van valsspelen om de top te bereiken in het Frankrijk van de 18e eeuw in Card Shark van Nerial tot het doorstaan van een ware uitputtingsslag om uit de hel te ontsnappen in Hades van Supergiant Games, er zijn voor ieder type gamer genoeg indiegames in aantocht. Een hoop games zijn bovendien direct verkrijgbaar!

  Deze games zijn nu te koop of beschikbaar als pre-order in de Nintendo eShop!

  Zat er een game in de presentatie die je graag zou willen spelen? Via deze website kun je nu je eigen Nintendo Switch-wenslijst beheren en er games aan toevoegen! Ook ontvang je dan een e-mail wanneer een game van je wenslijst verschijnt of in de aanbieding is!

  Enkele games uit de afgelopen Indie World-presentatie zijn, naast een hoop andere games, nu in de aanbieding tijdens onze Indie World-sale! Deze actie loopt nog tot 30 augustus in de Nintendo eShop!

  Ga naar onze Indie World-pagina voor meer informatie over de games uit de presentatie en talloze andere indiegames die verkrijgbaar zijn voor de Nintendo Switch.