Doe mee met de Pokémon Sword & Pokémon Shield #NBXSurpriseTrade-wedstrijd!


22-12-2020

Van harte gefeliciteerd ThomasB, met het winnen van een hoogwaardige print van het The Crown Tundra-artwork!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vorig jaar rond deze tijd hebben jullie massaal Pokémon geruild om nieuwe Pokémon-trainers blij te maken, en we hopen dat jullie dit jaar opnieuw zullen meedoen!

Weet je nog wanneer je jouw eerste stappen in de wereld van de Pokémon-games zette? Met de feestdagen voor de deur zullen er ongetwijfeld een hoop nieuwe Trainers voor het eerst kennismaken met de magische wereld van Pokémon en Galar, de nieuwe regio van Pokémon Sword en Pokémon Shield.

Dit jaar kun jij ervoor zorgen dat deze ervaring nóg specialer wordt voor nieuwe Trainers en maak je ook nog eens kans om een hoogwaardige print van het The Crown Tundra-artwork te winnen! Klinkt dat interessant? Lees dan snel verder!

WAT MOET JE DOEN?

Het doel is om zo veel mogelijk nieuwe Trainers blij te maken met een zeldzame Pokémon om hun avontuur mee te beginnen. Vanaf 24 december tot en met vrijdag 1 januari, 2021 heb je de tijd om een zeldzame Pokémon via de Surprise Trade-functie aan te bieden. Lees hieronder hoe je dat precies moet doen.

Lees hier de deelnamvoorwaarden. (PDF, 122 kB)

STAP 1: VANG OF BROED EEN ZELDZAME POKÉMON

Dit kan bijvoorbeeld een Pokémon zijn die alleen in jouw versie van de game te vangen is, zoals een Galarian Ponyta in Pokémon Shield of een Sirfetch’d in Pokémon Sword, of een van de Pokémon waarmee je jouw avontuur bent begonnen. Wanneer je beschikt over de Pokémon Sword of Pokémon Shield Expansion Pass, kun je ook een Legendary Pokémon sturen die je in een Dynamax Adventure hebt gevangen!

pokeomonsurprisetrade_screenshot_1.jpg

STAP 2: OPEN HET Y-COMM-MENU EN MAAK VERBINDING MET HET INTERNET

Druk op de Y-knop terwijl je de game aan hebt staan. Het Y-COMM-menu zal vanzelf worden geopend. Druk nu op de plusknop van je rechter-Joy-Con om verbinding te maken met het internet.

STAP 3: KIES ‘SURPRISE TRADE’

Kies de tweede optie van het Y-COMM-menu, SURPRISE TRADE.

pokeomonsurprisetrade_screenshot_2.jpg

STAP 4: KIES EEN ZELDZAME POKÉMON OM TE RUILEN

Navigeer naar een zeldzame Pokémon die je wilt ruilen en druk op SELECT. De game zal nu om bevestiging vragen. Wanneer je op START drukt, zal jouw Pokémon automatisch ter ruil worden aangeboden.

pokeomonsurprisetrade_screenshot_3.jpg

STAP 5: HERHAAL DIT PROCES ZO VAAK ALS JE KUNT!

Hoe meer mensen hun zeldzame Pokémon aanbieden, hoe hoger de kans dat een nieuwe speler die gebruikmaakt van de Surprise Trade-functie een zeldzame Pokémon krijgt!

STAP 6: LEG HET PROCES VAST MET DE OPNAMEKNOP VAN DE NINTENDO SWITCH EN DEEL DIT OP SOCIAL MEDIA MET DE HASHTAG #NBXSURPRISETRADE

Met de opnameknop op de linker-Joy-Con van je Nintendo Switch kun je screenshots en korte video’s maken. Leg het bovenstaande proces vast en deel jouw inzending via social media met de hashtag #NBXSURPRISETRADE. Let op, hiervoor moet je een social-media-account koppelen aan je Nintendo Switch-profiel.

STAP 7: BEANTWOORD DE SCHIFTINGSVRAAG: “HOEVEEL POKÉMON ZULLEN TER RUIL ZIJN AANGEBODEN AAN HET EIND VAN DEZE ACTIE, VRIJDAG 1 JANUARI 23:59:59 CET.”

Stuur het antwoord op deze vraag per e-mail naar prijsvraag@nintendo.be. Vermeld als onderwerp ‘Pokémon Surprise Trade wedstrijd 2020’.

Gefeliciteerd! Je hebt misschien een kersverse Pokémon Trainer heel blij gemaakt en daarom maak je kans om een hoogwaardige print van het The Crown Tundra-artwork te winnen!

WELKE POKÉMON KAN IK TER RUIL AANBIEDEN?

Exclusief voor Pokémon Sword:

Farfetch’d, Sirfetch’d, Seedot, Nuzleaf, Shiftry, Mawile, Solrock, Darumaka, Darmanitan, Scraggy, Scrafty, Gothita, Gothorita, Gothitelle, Rufflet, Braviary, Deino, Zweilous, Hydreigon, Swirlix, Slurpuff, Passimian, Turtonator, Jangmo-o, Hakamo-o, Kommo-o, Flapple, Stonjourner, Zacian.

Exclusief voor Pokémon Sword + Expansion Pass:

Clauncher, Clawitzer, Pinsir, Omanyte, Omastar, Bagon, Shelgon, Salamence, Ho-Oh, Latios, Groudon, Dialga, Tornadus, Reshiram, Xerneas, Solgaleo

Exclusief voor Pokémon Shield:

Ponyta, Rapidash, Corsola, Larvitar, Pupitar, Tyranitar, Lotad, Lombre, Ludicolo, Sableye, Lunatone, Croagunk, Toxicroak, Solosis, Duosion, Reuniclus, Vullaby, Mandibuzz, Spritzee, Aromatisse, Goomy, Sliggoo, Goodra, Oranguru, Drampa, Appletun, Cursola, Eiscue, Zamazenta.

Exclusief voor Pokémon Shield + Expansion Pass:

Skrelp, Dragalge, Heracross, Kabuto, Kabutops, Gible, Gabite, Garchomp, Lugia, Kyogre, Palkia, Thundurus, Zekrom, Yveltal, Lunala.

De starter Pokémon :

Grookey, Sobble, Scorbunny.