• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Probeer drie geweldige games gratis op de Nintendo Switch!


    21-12-2020

    Probeer drie geweldige games gratis op de Nintendo Switch!

    Probeer deze drie games gratis op de Nintendo Switch

    Van spectaculaire zwaardgevechten en spannende avonturen tot ontspannen multiplayerplezier met vrienden en familie: de Nintendo Switch heeft voor ieder wat wils. Op zoek naar een nieuwe game? Met deze demo's, die je kunt downloaden in de Nintendo eShop, kun je Hyrule Warriors: Age of Calamity, Pikmin 3 Deluxe en 51 Worldwide Games uitproberen zonder een cent uit te geven!

    Hyrule Warriors: Age of Calamity

    In dit verhaal, dat zich honderd jaar voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild afspeelt, ligt het lot van Hyrule in jouw handen! Ga terug in de tijd om te voorkomen dat Ganon, het Onheil, en zijn leger het koninkrijk ten val brengen.

    Gratis proberen >

    Pikmin 3 Deluxe

    Beleef samen met Alph, Brittany en Charlie een avontuur op de planeet PNF-404 en trek eropuit om de planeet Koppai te redden met hun nieuwe vrienden: de Pikmin! Leid een groep kleine wezentjes en verken een gevaarlijke planeet in deze spannende mix van actie en strategie.

    Gratis proberen >

    51 Worldwide Games

    Ga er eens lekker voor zitten en speel allerlei tijdloze klassieke spelletjes! Van oeroude bordspelletjes, moderne klassiekers en ontspannen kaartspelletjes tot razendsnelle sporten: ervaar de spelletjes die culturen van over de hele wereld hebben gevormd.

    Gratis proberen >

    Nog niet genoeg? Er zijn nog veel meer games voor de Nintendo Switch die je gratis uit kunt proberen – Bekijk de hele lijst met demo's hier.

    Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je systeem verbonden zijn met het internet, moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en moet de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld zijn. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar SERVICE EN INFO. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.