• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Sephiroth mengt zich als DLC-vechter in de strijd in Super Smash Bros. Ultimate!


    11-12-2020

    Sephiroth, De legendarische SOLDAAT uit de FINAL FANTASY VII-serie, komt op 23 december als DLC-vechter naar Super Smash Bros. Ultimate. Bekijk de onthullingstrailer hieronder:

    Abonneer je op op
    YouTube

    Sephiroth is beschikbaar als onderdeel van Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol.2*, naast Min Min uit ARMS, Steve en Alex uit Minecraft en nog drie aan te kondigen vechters.

    Super Smash Bros. Ultimate-director Masahiro Sakurai heeft in een gelivestreamde videopresentatie meer info over de nieuwe vechter onthuld. Bekijk de video hieronder om Sephiroth in actie te zien:

    Abonneer je op op
    YouTube

    Tijdelijk evenement: krachtmeting met Sephiroth

    Masahiro Sakurai heeft ook de krachtmeting met Sephiroth uit de doeken gedaan. Dat is een tijdelijk evenement waarin speler het tussen nu en 23 december om 2:00 uur kunnen opnemen tegen Sephiroth als eindbaas. Spelers die Sephiroth weten te verslaan en Fighters Pass Vol. 2 of Challenger Pack 8: Sephiroth bezitten, kunnen Sephiroth en zijn level Noordergrot al vóór 23 december vrijspelen.

    CI_NSwitch_SuperSmashBrosUltimate_DLC_SephirothChallenge.jpg

    Challenger Pack 8: Sephiroth wordt op 23 december uitgebracht als onderdeel van Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2 en als losse set. De set bevat ook het level Noordergrot, een route in de stand Klassiek, een DLC-spiritboard en negen muzieknummers uit FINAL FANTASY VII.

    Fighters Pass Vol. 2 is nu verkrijgbaar en geeft vanaf 23 december toegang tot Challenger Pack 8: Sephiroth, naast drie nog aan te kondigen Challenger Packs. Elke set bevat één nieuwe vechter, één nieuw level en meerdere muzieknummers. In de toekomst geven we meer informatie!*


    Bezoek de officiële spelpagina van Super Smash Bros. Ultimate of word lid van de Smash Bros.-community op Facebook om volledig op de hoogte te blijven van Super Smash Bros. Je kunt ons ook op Twitter volgen via @NintendoNL.

    *De Challenger Packs van Fighters Pass Vol. 2 worden stapsgewijs uitgebracht voor 31 december 2021. Opmerking: de vechters in de Fighters Pass zijn niet inbegrepen in Fighters Pass Vol. 2, en de vechters in Fighters Pass Vol. 2 zijn niet inbegrepen in de Fighters Pass. De eerste Fighters Pass bevat Challenger Packs 1 - 5, en Fighters Pass Vol. 2 bevat Challenger Packs 6 - 11.