• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Byleth uit Fire Emblem: Three Houses mengt zich op 29 januari in de strijd in Super Smash Bros. Ultimate


  16-01-2020

  Byleth uit Fire Emblem: Three Houses mengt zich op 29 januari in de strijd in Super Smash Bros. Ultimate

  In een gelivestreamde videopresentatie zette Super Smash Bros. Ultimate-director Masahiro Sakurai de nieuwste DLC-vechter in de schijnwerpers: Byleth uit Fire Emblem: Three Houses. Dankzij verschillende heldenrelieken, waaronder het Godinnenzwaard, is Byleth in staat tegenstanders in Super Smash Bros. een lesje te leren!

  Check de video hieronder voor alle info:

  Abonneer je op op
  YouTube

  De les begint wanneer Challenger Pack 5: Byleth op 29 januari wordt uitgebracht als onderdeel van de Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass of als losse set. De set bevat ook het level Garreg Mach-klooster, een Byleth-route in de stand Klassiek, een speciaal spiritboard en 11 muzieknummers uit de Fire Emblem-serie!

  Daarbovenop heeft meneer Sakurai aangekondigd dat er nog zes nieuwe DLC-vechters naar Super Smash Bros. Ultimate komen als onderdeel van Fighters Pass Vol. 2. Fighters Pass Vol. 2 is vanaf 29 januari te koop en geeft spelers toegang tot zes Challenger Packs. Elk Challenger Pack bevat één nieuwe vechter, één nieuw level en een reeks muzieknummers. Het is nog niet bekend om welke vechters het gaat. Dat blijft dus nog even spannend.*

  Na de presentatie werd er nieuwe DLC voor Fire Emblem: Three Houses aangekondigd: Cindered Shadows. Vanaf 13 februari kun je kennismaken met het geheime vierde huis van de Officers Academy, de Ashen Wolves, want dan wordt deze DLC uitgebracht als onderdeel van de uitbreidingspas van Fire Emblem: Three Houses. Hieronder kun je de trailer bekijken.

  Abonneer je op op
  YouTube

  Bezoek de officiële spelpagina van Super Smash Bros. Ultimate of word lid van de Smash Bros.-community op Facebook om volledig op de hoogte te blijven van Super Smash Bros. Je kunt ons ook op Twitter volgen via @NintendoBE_NL.

  *De Challenger Packs van Fighters Pass Vol. 2 worden stapsgewijs uitgebracht voor 31 december 2021. Opmerking: de vechters in de Fighters Pass zijn niet inbegrepen in Fighters Pass Vol. 2, en de vechters in Fighters Pass Vol. 2 zijn niet inbegrepen in de Fighters Pass. De eerste Fighters Pass bevat Challenger Packs 1 - 5, en Fighters Pass Vol. 2 bevat Challenger Packs 6 - 11.