De uitbreidingspas van Pokémon Sword en Pokémon Shield en Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX worden dit jaar uitgebracht!


09-01-2020

Abonneer je op op
YouTube

De nieuwste Pokémon Direct heeft bergen nieuwe informatie uit de doeken gedaan over wat we in 2020 op Pokémon-gebied kunnen verwachten. Zo is onder andere bekendgemaakt dat er dit jaar een uitbreidingspas van Pokémon Sword en Pokémon Shield verschijnt en dat Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch!

Bekijk de bovenstaande video voor alle info uit de nieuwste Pokémon Direct.

Het avontuur gaat verder!

De uitbreidingspas van Pokémon Sword en de uitbreidingspas van Pokémon Shield worden dit jaar uitgebracht en bevatten nieuwe verhalen, nieuwe Wild Areas en meer dan 200 nieuwe en bekende Pokémon! De uitbreidingspas bestaat uit twee delen*, die in de zomer en de herfst van 2020 uitkomen.

Wat zou je doen als je op een dag wakker wordt… als Pokémon?!

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX wordt op 6 maart 2020 uitgebracht voor de Nintendo Switch! Bereid je voor om een prachtige, opnieuw vormgegeven wereld te ontdekken, je reddingsteam samen te stellen met Pokémon als Pikachu, Eevee en Charmander, en missies te voltooien om Pokémon te redden in de steeds veranderende mystery dungeon! Download de gratis demo** om aan het avontuur te beginnen en draag je opgeslagen gegevens vervolgens over naar de volledige versie van de game.

Demo downloaden


Volg ons op Twitter, YouTube of Instagram en blijf volledig op de hoogte van al het Pokémon-nieuws. Je kunt ook lid worden van onze Nintendo Switch-community op Facebook!

*De twee uitbreidingen van de uitbreidingspas, 'The Isle of Armor' en 'The Crown Tundra', zijn niet los verkrijgbaar.

**Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je systeem verbonden zijn met het internet, moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en moet de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld zijn. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.