• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Glutonny pakt de eerste plaats op Valhalla III, het derde evenement van het Super Smash Bros. Ultimate European Circuit!


    15-01-2020

    Glutonny pakt de eerste plaats op Valhalla III, het derde evenement van het Super Smash Bros. Ultimate European Circuit!

    Valhalla III, het eerste toernooi van 2020 van het Super Smash Bros. Ultimate European Circuit, werd afgelopen weekend gehouden in Denemarken. Er werd weer op topniveau gevochten door Super Smash Bros. Ultimate-spelers uit heel Europa. Meer dan 300 spelers, waaronder enkele van de beste spelers van het continent, dongen mee om tot kampioen van Valhalla III te worden gekroond. Laten we kijken hoe het toernooi verliep:

    SQ_SuperSmashBrosUltimateTournamentPortal_Top8_ValhallaIII.jpg

    Glutonny nam het in de finale op tegen QuiK, net als op Syndicate 2019, en QuiK moest wederom zijn meerdere erkennen in de Fransman. Als je al het spektakel van Valhalla III nog eens wilt terugzien, kun je de top 8 wedstrijden hier bekijken.

    Lukt het Glutonny om in 2020 ongeslagen te blijven? Blijft zijn Wario de ongenaakbare nummer één? Houd het Super Smash Bros. Ultimate Circuit in de gaten om erachter te komen! Het volgende evenement is DreamHack Leipzig, dat van 24 tot 26 januari plaatsvindt in Duitsland.

    Als je staat te springen om je toernooidebuut te maken, of als je evenementen als Valhalla III wilt blijven bijwonen, kun je terecht op het Super Smash Bros. Ultimate-toernooiportaal voor het laatste nieuws over toernooien in heel Europa.