• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Bereid je met deze 10 tips voor op je origami-avontuur in Paper Mario: The Origami King!


    17-07-2020

    Bereid je met deze 10 tips voor op je origami-avontuur in Paper Mario: The Origami King!

    Paper Mario: The Origami King is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en het is aan jou om de papieren wereld te redden! In dit artikel hebben we enkele handige tips voor je, mocht je nog nooit een Paper Mario-game hebben gespeeld of gewoon wat extra hulp kunnen gebruiken bij het verslaan van koning Olly's gevouwen soldaten.

    Vraag Olivia om hulp

    NSwitch_PaperMarioTheOrigamiKing_OliviaHint_NL.bmp

    Mario's nieuwe kompaan Olivia staat net zo te popelen als jij om deze enorme papieren wereld te ontdekken! Druk tijdens je reis op elk gewenst moment op de X-knop en ze licht een tipje van de sluier op over wat je moet doen of waar je naartoe moet.

    Ga op zoek naar verdachte plekjes

    Abonneer je op op
    YouTube

    Wat te doen als je origami-hoopjes ziet liggen? Ram er met je hamer op! Vaak komt er een Toad onder vandaan die is opgevouwen door koning Olly. Als dank voor het uit de kreukels helpen geven Toads je munten, een handig voorwerp of advies.

    Hamertje tik

    Abonneer je op op
    YouTube

    Verras rondzwervende gevouwen soldaten door ze een ferme tik met je hamer te verkopen of op hun kop te springen. Dat is een goede manier om wat extra schade uit te delen voordat het gevecht begint!

    Wapens met impact

    NSwitch_PaperMarioTheOrigamiKing_Weapons_NL.bmp

    Rust jezelf uit met nieuwe schoenen en hamers via het hoofdmenu. Deze wapens gaan na veelvoudig gebruik wel kapot, dus het kan geen kwaad om reserves op zak te hebben! Je komt trouwens nooit helemaal zonder wapens te zitten, want je standaard-schoenen en normale hamer gaan nooit kapot.

    Voorwerpen mogen niet ontbreken

    NSwitch_PaperMarioTheOrigamiKing_BattleItems_NL.bmp

    Bevind je je tijdens een gevecht in een benarde situatie? Gebruik paddenstoelen om te genezen van opgelopen schade of offensieve voorwerpen zoals vuurbloemen en POW-blokken om de verdediging van vijanden aan stukken te scheuren.

    Accessoires beheren

    NSwitch_PaperMarioTheOrigamiKing_Accessories_NL.bmp

    Gaandeweg verzamel je ook allerlei accessoires die diverse voordelen opleveren, zoals meer levenspunten in gevechten of korting op voorwerpen in de winkel. Vergeet je hippe nieuwe uitrusting overigens niet aan te trekken via het hoofdmenu. Je kunt maar een beperkt aantal stukken tegelijk dragen, dus denk er goed over na.

    Tijd is geld!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Lukt het je maar niet om uit te vogelen hoe je je vijanden perfect op een rijtje krijgt? Gebruik munten die je tijdens het avontuur hebt verzameld om meer tijd te kopen voor het oplossen van puzzels. Muntjes liggen overal in de wereld verspreid. Bovendien verdien je er een hoop als je als winnaar uit de strijd komt, dus wees niet te zuinig op je geld!

    Thuisvoordeel?

    Abonneer je op op
    YouTube

    Je kunt het schattige Toad-publiek ook voor je laten juichen om het makkelijker te maken vijanden op een rijtje te krijgen. Werp ze munten toe en ze bestormen het strijdveld om een robbertje te vechten met vijanden, je een genezend voorwerp te geven en misschien zelfs delen van een puzzel op te lossen.

    Regelmatig naar Toad-dorp

    NSwitch_PaperMarioTheOrigamiKing_ToadTown_NL.bmp

    Wanneer je meer en meer Toads redt, wordt Toad-dorp ook steeds bruisender. Ga regelmatig even langs om te zien welke nieuwe winkels en andere interessante plekjes toegankelijk zijn geworden als resultaat van je goede daden! Bekijk de notificaties in het informatietabblad om op de hoogte te blijven van wat er in het dorp gaande is. Misschien staat je wel iets nuttigs te wachten...!

    Op naar het Gevechtslaboratorium

    Abonneer je op op
    YouTube

    Bezoek het Gevechtslaboratorium in Toad-dorp om je timing qua aanvallen en verdedigen bij te schaven, speciale puzzeluitdagingen te voltooien of het op te nemen tegen eindbazen die je al eens de baas bent geweest. Nadat je bepaalde punten hebt bereikt op je avontuur, kun je zelfs speciale gadgets krijgen in het lab waarmee toekomstige gevechten iets makkelijker worden. Zo krijg je bijvoorbeeld meer tijd voor puzzels of kom je de oplossing zelfs te weten.

    En dat was 'm! Met deze tips verwijs je koning Olly's plannen in een oogwenk naar de papierversnipperaar! Ga voor meer informatie over de escapades van Mario en Olivia naar de spelpagina van Paper Mario: The Origami King. Wil je volledig op de hoogte blijven van alles wat met Mario te maken heeft? Volg de Nederlandse Twitter-pagina van Super Mario of word lid van de Super Mario-community op Facebook.