Ontdek jouw game voor de zomer op de Nintendo Switch!


10-07-2020

Ontdek jouw game voor de zomer op de Nintendo Switch!

Maak je klaar om de wereld te redden van een buitenaardse invasie of beleef je volgende epische avontuur. Er zijn talloze games voor elk type speler op de Nintendo Switch!

Bekijk hieronder enkele games die je deze zomer kunt spelen op de Nintendo Switch!

Xenoblade Chronicles Definitive Edition – nu verkrijgbaar!

Het klassieke RPG-avontuur is herboren als Xenoblade Chronicles: Definitive Edition. Met een gloednieuwe epiloog, HD-graphics, soepelere gameplay, geremasterde muziektracks en nog veel meer kunnen nieuwe en doorgewinterde spelers de ultieme versie van het epische RPG-avontuur van Shulk en de rest beleven!

Minecraft Dungeons – nu verkrijgbaar!

Vecht je een weg door een gloednieuw actie-avontuur dat zich afspeelt in het Minecraft-universum en is geïnspireerd door klassieke dungeoncrawlers! Tot vier spelers* kunnen zich samen een weg banen door uiteenlopende levels boordevol schatten, in een episch avontuur om de dorpsbewoners te redden en de kwaadaardige Aartsverschoppeling te verslaan!

Pokemon Café Mix – gratis te downloaden!**

Beheer en werk aan je eigen eetgelegenheid met Pokémon Café Mix, een gratis te spelen puzzelgame die te downloaden is op de Nintendo Switch. In deze handheld-ervaring*** neem je bestellingen op van je Pokémon-klanten en schotel je ze overheerlijke maaltijden voor door puzzels op te lossen!

51 Worldwide Games – nu verkrijgbaar!

Maak de tafel vrij en nodig vrienden en familie uit om allerlei tijdloze klassiekers te spelen, zowel in elkaars gezelschap als online*, in 51 Worldwide Games. Speel de spelletjes uit allerlei culturen van over de hele wereld, van oeroude bordspelletjes tot moderne klassiekers en van ontspannende potjes solitaire tot spectaculaire sportwedstrijden.

Burnout™ Paradise Remastered – nu verkrijgbaar!

Maak van actie je tweede natuur terwijl je heerst over de open straten van Paradise City Burnout™ Paradise Remastered. Geniet van spectaculair races en cinematische crashes in glorieuze 60 fps. Burnout Paradise Remastered is volledig geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch en is de ultieme racegame om onderweg of met vrienden* te spelen.

Paper Mario: The Origami King – nu verkrijgbaar!

Ga met Mario en zijn nieuwe metgezel Olivia op een komisch RPG-avontuur dat je naar alle uithoeken van een papieren wereld brengt in Paper Mario: The Origami King! Neem het op tegen de origami-koning en zijn flinterdunne leger, werk samen met bijzondere kompanen en leer magische krachten te beheersen op je missie om de wereld te redden.

The Wonderful 101: Remastered – nu verkrijgbaar!

Team, Unite Up! The Wonderful 101: Remastered biedt de unieke mogelijkheid om 100 helden tegelijk te besturen, met de vloeiende besturing en dynamische actie die zo kenmerkend zijn voor PlatinumGames. Een team van helden van over de hele wereld moet zich verenigen om de aarde te beschermen tegen kwaadaardige buitenaardse indringers!

The Outer Worlds – nu verkrijgbaar!

Word een werknemer van de Halcyon-kolonie in The Outer Worlds – een first-person sci-fi-RPG van Obsidian Entertainment en Private Division. Decennia later dan verwacht ontwaak je op een kolonistenschip dat verdwaald is op weg naar de rand van het heelal. Je ontdekt al snel dat je verstrikt bent geraakt in een samenzwering om de Halcyon-kolonie te vernietigen.

Catherine: Full Body – nu verkrijgbaar!

Vincent, onze besluiteloze hoofdpersoon, heeft nu vijf jaar een relatie met zijn vriendin Katherine. Maar in plaats van dat hij met haar trouwt, heeft hij opeens een affaire met de provocerende blonde stoot Catherine! Deze actie-avonturen-puzzelgame voor volwassenen zal spelers een verhaal voorschotelen dat diep ingaat op relaties en de moeilijke keuzes die we maken.

Mortal Kombat 11: Aftermath – nu verkrijgbaar!

Mortal Kombat is terug en beter dan ooit in de volgende evolutie van de iconische franchise! De geheel nieuwe Custom Character Variations geven je ongekende controle om de vechters naar eigen smaak aan te passen. Aftermath bevat een gloednieuw cinematisch verhaal waarin spelers moeten beslissen wie ze kunnen vertrouwen en wie ze moeten verslaan terwijl alles op het spel staat.

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise – nu verkrijgbaar!

De spannende cult-klassieker keert terug! Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise speelt zich zowel negen jaar na als vijf jaar voor de gebeurtenissen in de eerste game af en bevat twee hoofdpersonen. Leid ze naar een verbijsterende waarheid die hen beiden bijna tot waanzin zal drijven.

BioShock: The Collection – nu verkrijgbaar!

Beleef de onvergetelijke werelden en monumentale verhalen van de bekroonde BioShock-serie met BioShock: The Collection. Reis naar de steden Rapture en Columbia in BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered en BioShock Infinite: The Complete Edition, inclusief alle singleplayeruitbreidingen.

Borderlands Legendary Collection – nu verkrijgbaar!

Krijg drie keer de chaos, drie keer de loot en drie keer de actie met de Borderlands Legendary Collection! Dood bandieten en beesten, verzamel krachtige wapens en red misschien zelfs het universum in Borderlands: Game of the Year Edition, Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel, samen met de stapels bonuscontent voor elke game. Speel alle drie de games in je eentje, met z'n tweeën op een gedeeld scherm**** of met z'n vieren online.*

XCOM® 2 Collection – nu verkrijgbaar!

Als leider van een verzetsgroep sta je voor de schier onmogelijke taak om een internationale opstand te ontketenen en de buitenaardse dreiging te stoppen om te voorkomen dat de mensheid wordt uitgeroeid! De XCOM® 2 Collection bevat de bekroonde strategiegame XCOM 2, vier DLC-pakketten (Resistance Warrior-pack, Anarchy’s Children, Alien Hunters, Shen’s Last Gift) en de uitbreiding War of the Chosen.

Crysis Remastered – nu verkrijgbaar!

De baanbrekende, veelgeprezen first-person shooter van Crytek keert terug, met nieuwe grafische features, bewegingsbesturing en meer.

Rogue Company - nu verkrijgbaar!

Rogue Company is de tactische third-person actieshooter waarin het lot van de wereld in jouw handen ligt. Rust jezelf uit als een van de elite-agenten van Rogue Company, elk met een eigen verzameling vaardigheden, en stort je in diverse spelstanden.

*Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald onlinelidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice.

**Deze game is gratis te spelen en bevat optionele in-game aankopen.

***Deze game is alleen in de handheldstijl te spelen.

****Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.