• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontdek hoe je Animal Crossing: New Horizons met vrienden kunt spelen


    15-05-2020

    Als we het hebben over plezier in Animal Crossing: New Horizons op de Nintendo Switch, is het altijd leuker om samen met vrienden te spelen! Of je nu het eiland van iemand anders bezoekt, of iemand anders juist uitnodigt voor een bezoek aan je eigen eiland, er zijn ontzettend veel dingen die je samen kunt doen. Hier volgen een paar ideeën!

    Hoe werkt multiplayer?

    CI_NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_MysteryTour.jpg

    Simpel! Ga naar de luchthaven en praat met Orville om te beginnen. Als jij de host bent, kies je IK WIL BEZOEKERS en als je het eiland van iemand anders wilt bezoeken, kies je IK WIL OP REIS. Hij stelt je een paar vragen en daarna kun je gaan.

    Om verbinding te maken met andere spelers heb je een Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Je kunt ook lokaal draadloos spelen met anderen in de buurt.* Er kunnen maximaal acht spelers tegelijk op één eiland zijn.

    Leuke dingen om met vrienden te doen

    Je bent aangekomen op het eiland van je vriend… en nu? Als je niet zo goed weet wat jullie samen moeten doen, zijn hier een paar ideetjes:

    Spullen ruilen – Iedereen is dol op cadeautjes! Je kunt bijvoorbeeld spullen, fossielen of doe-het-zelfplannen ruilen, of ze cadeau doen. Inheems fruit van je eigen eiland doet het altijd goed bij iemand die dat fruit nog niet op zijn of haar eigen eiland kan krijgen. Bij Nooks hoek op het eiland van iemand anders krijg je overigens meer klingels voor je fruit dan op je eigen eiland.

    CI_NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Residents.jpg

    Met eilandbewoners praten – Leer de lokale bevolking kennen en word vrienden met ze. Als er rook uit een schoorsteen komt, betekent dat dat er iemand thuis is. Als ze iets aan het maken zijn, kun je ook een doe-het-zelfplan krijgen!

    CI_NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Shopping.jpg

    Winkelen – Breng een bezoekje aan Nooks hoek en de winkel van de zusjes Able op andere eilanden, want ze bieden vaak andere producten aan dan in de winkels op je eigen eiland (en verschillende kleurenvariaties!). Als Kicks, Leif of Redd op het eiland van je vriend is, kun je ook hun waren bekijken en kopen.

    CI_NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Event.jpg

    Je eigen evenementen organiseren – Zin om een verjaardagsfeestje te organiseren? Een avondje rond het kampvuur? Doe dat dan! Decoreer het eiland, nodig je vrienden uit en geniet samen van het leven op het eiland.

    Spelletjes bedenken – Organiseer een schatzoektocht, maak een doolhof of bouw een hindernisbaan. Gebruik de stopwatch om te kijken wie de meeste vissen of insecten kan vangen in drie minuten. Speel verstoppertje, tikkertje, of wat je maar wilt!

    CI_NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Turnips_nlNL.bmp

    Kijken of er bijzondere bezoekers zijn – Als C.J. een vistoernooi organiseert of Flick een Beestjesbeker houdt, kun je daar als team aan deelnemen. Ook kun je met vrienden gaan handelen in knollen: koop knollen van Daisy Mae op een eiland waar de knollenprijs laag is en verkoop ze vervolgens bij Nooks hoek op een eiland waar de prijs op dat moment hoger is.

    CI_NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Stargazing.bmp

    Naar de sterren kijken – Als Celeste 's nachts over het eiland wandelt, nodig dan je vrienden uit om samen naar de sterrenhemel te staren! Je krijgt een doe-het-zelfplan als je met haar praat, maar je kunt ook met z'n allen kijken of je vallende sterren ziet. Zorg ervoor dat je geen voorwerpen vasthoudt, kantel de camera omhoog en druk vervolgens op de A-knop zodra je een vallende ster ziet. Ga de volgende dag naar het strand om zeldzame sterrenfragmenten te vinden!

    NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Islandlife_NookPhone_Char_Left.png

    Beste vrienden worden – Je kunt de app 'Beste vrienden' op je NookPhone gebruiken om mensen met wie je speelt toe te voegen aan je lijst met beste vrienden. Hierdoor kunnen ze niet alleen gereedschap als bijlen en scheppen gebruiken als ze op je eiland zijn, maar je ziet ook wanneer die beste vrienden online zijn. Bovendien kun je ze berichtjes sturen via de app en zelfs cadeautjes voor ze kopen uit de Nook-catalogus bij de servicebalie.

    Hoe moet ik me gedragen op andersmans eiland?

    Wees altijd beleefd! Spullen als bijlen en scheppen zijn uit den boze, tenzij je op het eiland van een beste vriend bent. Toestemming vragen is het devies: hak geen bomen om of verzamel geen spullen als je geen toestemming hebt. O, en trap de bloemen niet plat!

    SQ_NSwitch_NintendoSwitchOnline_A.jpg

    Probeer Nintendo Switch Online vandaag!

    Als je nog geen lid bent van Nintendo Switch Online, kun je een gratis proefperiode van zeven dagen proberen. Ga naar de Nintendo eShop op je Nintendo Switch-systeem en vervolgens naar de sectie NINTENDO SWITCH ONLINE om te beginnen.

    Meer over Nintendo Switch Online

    Word lid van de Facebook-pagina van Animal Crossing en volg de officiële Twitteraccount van Animal Crossing om volledig op de hoogte te blijven van al het nieuws. Ga voor meer informatie over de game, inclusief regelmatige updates over gebeurtenissen op het eiland, naar de spelpagina van Animal Crossing: New Horizons.

    *Er kunnen maximaal acht spelers lokaal draadloos of online samen op één eiland spelen. Voor de lokale draadloze multiplayerstand heb je een systeem en een exemplaar van de game per speler nodig. Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald onlinelidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice.