Win medailles in onze Game Challenges ter ere van het 35-jarig jubileum van Super Mario Bros.!


04-11-2020

H2x1_NSwitch_Mario35_Range_Landscape.jpg

Medailles ter ere van het 35-jarig jubileum van Super Mario Bros. worden uitgedeeld aan spelers die het beste presteren in speciale evenementen. Deze evenementen worden in de komende maanden gehouden, waaronder in Super Mario Maker 2, Super Smash Bros. Ultimate en Splatoon 2.

Er zijn 100 speciale medailles te winnen in de evenementen van Super Mario Maker 2 en Super Smash Bros. Ultimate. Nog eens 200 medailles liggen klaar voor de top 100 spelers van elk team in het aanstaande Splatfest in Splatoon 2 (dat zijn in totaal 400 medailles). Je hebt dus drie kansen om er een te winnen!

Zoals je hierboven kunt zien, is elke medaille gegraveerd met het logo van de game. De andere kant van de medaille is gegraveerd met het logo van het 35-jarig jubileum van Super Mario Bros.

H2x1_NSwitch_SuperMarioMaker2_Mario35_specialcourse.png

Het eerste Game Challenge-evenement is het speciale Ninji-speedrunlevel in Super Mario Maker 2, genaamd 'Mario's 35-jarig jubileum', dat plaatsvindt van 18 november om 4:00 uur tot 25 november om 4:00 uur. Stel je vaardigheden op de proef en probeer een zo goed mogelijke tijd neer te zetten in dit tijdelijk beschikbare level om kans te maken op een van de 100 medailles met een Super Mario Maker 2-gravure.

Lees de voorwaarden voor de Super Mario Maker 2 Game Challenge (PDF, 478 kB)

Er komen nog meer kansen om een van deze speciale medailles te winnen, want we reiken ze ook uit aan de beste spelers in onze Super Smash Bros. Ultimate: European Online Challenge – Super Star Showdown en Splatoon 2: Super Mario Bros. 35th Anniversary Splatfest, die respectievelijk in december 2020 en januari 2021 plaatsvinden.

Ga naar de website van Mario's 35-jarig jubileum voor meer informatie over deze en andere evenementen ter ere van 35 jaar Super Mario Bros.