• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Evi Hanssen is te zien in de commercial van Ring Fit Adventure!


  30-10-2020

  De tv- en radio-host Evi Hanssen zal dit najaar te zien zijn in de commercial van Ring Fit Adventure voor de Nintendo Switch. Deze avonturen game maakt sporten leuk vanuit het comfort van je eigen woonkamer.

  EVI HANSSEN WERKT ZICH THUIS IN HET ZWEET MET RING FIT ADVENTURE

  Evi is te zien in de commercial op YouTube. De commercial toont Evi in haar woonkamer met een kopje thee op de bank. Ze raakt toch gemotiveerd om aan de slag te gaan met Ring Fit Adventure en werkt zich in het zweet met een full body work-out.

  Met oefeningen als joggen op de plaats, squatten, hoog ringduwen en de Russische draai is ze volop in beweging, terwijl ze de tegenstanders in de game probeert te verslaan. Na de work-out met Ring Fit Adventure stapt ze onder een verfrissende douche.

  BEKIJK HIER DE COMMERCIAL

  Evi Hanssen over Ring Fit Adventure:

  “Ik was meteen fan van Ring Fit Adventure. Een volledige work-out, gewoon thuis voor de tv. Door de combinatie van afwisseling in het spel en variatie in de verschillende oefeningen, push ik mezelf bij elke uitdaging tot het uiterste. Superleuk!”

  RING FIT ADVENTURE

  In Ring Fit Adventure ontdek je een uitgestrekte wereld en vecht je tegen vijanden door zelf fitnessoefeningen uit te voeren. Naast het spelen van het avontuur, biedt het spel ook minigames en de mogelijkheid om je eigen work-outs samen te stellen, ongeacht fitnessniveau, doelstellingen en tijdsschema.