In de afgelopen Indie World-presentatie werden OXENFREE II: Lost Signals, OlliOlli World, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge en meer onthuld!


14-04-2021

Bekijk onze nieuwste Indie World-presentatie hierboven en ontdek welke indiegames er in aantocht zijn voor de Nintendo Switch. Van paranormale perikelen in OXENFREE II: Lost Signals en al grindend naar het Gnarvana komen in OlliOlli World tot het vechten tegen de Foot Clan in Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge, er zijn voor fans van indiegames genoeg titels in aantocht. Een aantal games zijn bovendien direct speelbaar!

Ontdek wat je nu kunt doen!

Ook is vandaag onze Indie World-sale begonnen, waarbij je tot 25 april tot wel 80% kunt besparen op meer dan 400 games. Ontdek welke games er in de aanbieding zijn!

Zat er een game in de presentatie die je graag zou willen spelen? Via deze website kun je nu je eigen Nintendo Switch-wenslijst beheren en er games aan toevoegen! Ook ontvang je dan een e-mail wanneer een game van je wenslijst verschijnt of in de aanbieding is!

Ga naar onze Indie World-pagina voor meer informatie over de games uit de presentatie en talloze andere indiegames die verkrijgbaar zijn voor de Nintendo Switch.