• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Op 28 april arriveren er nieuwe monsters, quests en meer in MONSTER HUNTER RISE!


  27-04-2021

  Abonneer je op op
  YouTube

  In het nieuwste Monster Hunter Digital Event werd nieuwe info gegeven over het RPG-avontuur Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Ook werd uitgebreid ingegaan op gratis updates voor MONSTER HUNTER RISE! Bekijk de presentatie hierboven om meer te ervaren over deze Monster Hunter-games voor de Nintendo Switch.

  Er worden onwaarschijnlijke bondgenootschappen gevormd in Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

  Abonneer je op op
  YouTube

  In de nieuwste trailer van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, dat op 9 juli wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch, maakten zowel nieuwe als terugkerende personages hun opwachting. Na een bepaalde loop van omstandigheden sluiten Lilia en Reverto, twee hunters uit het oorspronkelijke Monster Hunter Stories, zich bij je aan om Razewing Ratha te beschermen. Dit Monstie zou volgens de legende de hele wereld vernietigen.

  De presentatie toonde ook het vernieuwde turn-based vechtsysteem van de game, inclusief nieuwe tactieken zoals dubbele aanvallen, gevechtsbuddies en nieuwe Kinship-skills die je tegenstanders veel schade kunnen berokkenen waardoor jij de bovenhand kunt krijgen.

  Je kunt Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin nu alvast bestellen in de Nintendo eShop of via onze spelpagina.

  De update naar versie 2.0 van MONSTER HUNTER RISE arriveert op 28 april

  Abonneer je op op
  YouTube

  Met de update naar versie 2.0, die vanaf morgen beschikbaar is, verschijnen er vijf angstaanjagende nieuwe monsters in MONSTER HUNTER RISE!

  Met deze gratis game-update* worden er nieuwe monsters, quests, wapens en uitrustingen toegevoegd. Ook wordt de Hunter Rank-cap vrijgegeven, waardoor doorgewinterde hunters nieuwe uitdagende Rampage-, Arena- en soloquests kunnen aannemen. Ook is het mogelijk om layered armor te smeden. Hiermee verandert het uiterlijk van je hunter terwijl je de stats van een andere armorset behoudt.

  Eind mei verschijnt de update naar versie 3.0, waarmee nieuwe verhaalcontent en nog meer monsters worden toegevoegd.

  Nieuwe DLC voor MONSTER HUNTER RISE aangekondigd

  Met de update naar versie 2.0, die vanaf 28 april beschikbaar is, arriveert er ook een hele lading nieuwe DLC. Verander je hunter met Character Edit Vouchers, nieuwe stemopties, kapsels, layered armor voor je hunter en buddies en nog veel meer.

  Alle DLC bekijken

  Heb je MONSTER HUNTER RISE nog niet gespeeld? Doe mee aan de jacht door de gratis demo te downloaden op onze spelpagina.

  *Hiervoor moet je een software-update downloaden. Om software-updates te downloaden heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing.