Tijd voor jezelf met Nintendo Switch!


13-04-2021

RELAX FIT TRAIN

Ben je opzoek naar een momentje voor jezelf om eens lekker te ontspannen?

Pak dan het spel Animal Crossing: New Horizons erbij. Je bepaalt zelf wat je doet op jouw eiland en kunt er een echt paradijsje van maken.

Heb je even een momentje om lekker te bewegen maar kun of wil je niet van huis weg?

Probeer dan Ring Fit Adventure, een spel vol met oefeningen en een fitnessavontuur om doorheen te rennen.

Wil je je hersenen trainen?

Stel je hersenen dan op allerlei manieren op de proef in Dr. Kawashima’s Brain Training voor Nintendo Switch voor Nintendo Switch!

Klik op de afbeeldingen hieronder en ontdek alles over deze spellen:


Animal Crossing: New Horizons

Een nieuw en zorgeloos leven op een onbewoond eiland wacht op je! Op het eiland verstrijkt de tijd net als in de echte wereld, maar je kunt zo lui of actief zijn als je zelf wilt. Kamperen onder de sterrenhemel, een huis bouwen, paadjes en bruggetjes aanleggen, het is maar net waar je hoofd naar staat.

Vang vissen, geef de bloemetjes water, ontwerp je eigen outfit of bouw huizen om nog meer bewoners aan te trekken. En dit allemaal op je eigen tempo!

Waan je in een andere wereld en RELAX!


Ring Fit Adventure

Ontdek een kleurrijke fantasiewereld en versla vijanden door allerlei oefeningen te doen! Jog op de plaats om door prachtige werelden te rennen, voer oefeningen uit om vijanden aan te vallen en vul je energiemeter aan met yogaposes.

Naast de avonturenstand kun je in de stand “Programma’s” ook kiezen om series verschillende oefeningen uit te voeren die een bepaalde spiergroep trainen, zoals benen, schouders, onderlichaam en core. Je kunt hier zelfs je eigen programma samenstellen bestaande uit verschillende fitnessoefeningen.

Word thuis FIT terwijl je plezier hebt met Ring Fit Adventure!


Dr. Kawashima’s Brain Training voor Nintendo Switch

Bereken je hersenleeftijdsscore door achter elkaar een serie oefeningen te doen, en de snelheid waarmee je informatie verwerkt, je kortetermijngeheugen en je zelfbeheersing te beproeven.

TRAIN je hersenen en blijf scherp.

Klik hier om naar de spelpagina te gaan.