• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nieuwe Pokémon en meer locaties beschikbaar in New Pokémon Snap


  04-08-2021

  Nieuwe Pokémon en meer locaties beschikbaar in New Pokémon Snap

  Kruip weer in de NEO-ONE en verken Lental met de gratis update* voor New Pokémon Snap, die nu beschikbaar is voor de Nintendo Switch!

  Abonneer je op op
  YouTube

  Verken drie nieuwe gebieden, neem nooit eerder gezien Pokémon-gedrag waar en bekijk nieuwe Pokémon van dichtbij.

  • Secret Side Path: of je hier nu 's nachts of overdag komt, bereid je voor op enkele fantastische Pokémon!
  • Mightywide River: drijf op de golven van deze rivier en houd je camera in de aanslag om enkele spetterende momenten vast te leggen.
  • Barren Badlands: met zijn rotsachtige kliffen, droge woestijnwinden en giftige moerassen biedt dit gebied perfecte schuilplaatsen voor vele Pokémon. Houd je ogen open om mooie plaatjes te schieten!

  In deze drie gebieden wonen ook Pokémon die nergens anders te vinden zijn. Trek er dus op uit om je Photodex te voltooien en vergeet niet om langs te gaan bij het lab van Professor Mirror om je nieuwe meesterwerken met de wereld te delen**!

  Beleef een fotogeniek avontuur in New Pokémon Snap, dat nu verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch.

  Volg @NintendoBE_NL op Twitter of word lid van de Nintendo Switch-community op Facebook om volledig op de hoogte te blijven van alles wat er op de Nintendo Switch gebeurt!

  *Hiervoor moet je een gratis software-update downloaden. Om software-updates te downloaden heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing.

  **Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald onlinelidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice.