• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Ontdek jouw volgende game voor je Nintendo Switch!


  24-12-2021

  Onderweg of samen op de bank, met Nintendo Switch raak je nooit uitgespeeld! Ontdek jouw volgende favoriete game voor je Nintendo Switch.

  Hieronder vind je een aantal games waaraan je zeker veel plezier gaat beleven!


  SQ_NSwitch_MarioPartySuperStars.jpg

  Mario Party Superstars

  Bouw een feestje bij je thuis met vijf bijzondere speelborden en honderd minigames in Mario Party Superstars voor Nintendo Switch.

  Speel met familie en vrienden samen de leukste minigames.

  Klik hier om naar de spelpagina te gaan.


  Luigi's Mansion 3

  Ga samen met angsthaas Luigi op een geestige missie om Mario en zijn vrienden te redden in Luigi's Mansion 3 voor de Nintendo Switch!

  Jij en een vriend kunnen elke eigen­aar­dige verdieping van het griezelhotel afstruinen in de lokale coöpstand, waarbij jullie samen tegen schalkse spoken vechten en paranormale puzzels oplossen.

  Klik hier om naar de spelpagina te gaan.


  Super Mario 3D World + Bowser's Fury

  Ga met Mario, Luigi, Peach en Toad op avontuur om Sprixieland te redden! Reis alleen of met maximaal 3 andere familieleden en/of vrienden, door diverse kleurrijke werelden om de Sprixie-prinses en haar volgelingen te redden uit de klauwen van Bowser!

  Werk samen om de vlaggenstok te bereiken, of neem het tegen elkaar op om te kijken wie de meeste punten weet te halen! De winnaar wint een prachtige kroon… wie zal het worden?

  En wil je graag tegen familieleden van over de hele wereld spelen? Dan kan ook! Gebruik dan een Nintendo Switch Online abbonement. Onderaan deze pagina vind je meer informatie hierover.

  Klik hier om naar de spelpagina te gaan.


  The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  Vergeet alles wat je ooit hebt geleerd over The Legend of Zelda-games. Maak een ontdekkingsreis in een wereld vol avontuur in The Legend of Zelda: Breath of the Wild, een grensverleggende game in de bekroonde serie.

  Na honderd jaar slapen wordt Link wakker in een wereld die hij zich niet kan herinneren. De legendarische held moet een uitgestrekt land vol gevaren verkennen en achterhalen wat er zich heeft afgespeeld, voordat Hyrule voorgoed ten onder gaat. Met niet meer dan de wapens en uitrusting die Link onderweg tegenkomt, gaat de held op pad om antwoorden te zoeken en voorraden bijeen te scharrelen.

  Klik hier om naar de spelpagina te gaan.


  Pokémon Brilliant Diamond

  Beleef een nostalgisch avontuur als herboren in Pokémon Brilliant Diamond op de Nintendo Switch! Ga op een reis vol mysteries in Sinnoh en vang Pokémon, vecht tegen de sterkste Pokémon Trainers en onthul de waarheid achter de snode plannen van Team Galactic.

  Klik hier om naar de spelpagina te gaan.


  Pokémon Shining Pearl

  Beleef een nostalgisch avontuur als herboren in Pokémon Shining Pearl op de Nintendo Switch! Ga op een reis vol mysteries in Sinnoh en vang Pokémon, vecht tegen de sterkste Pokémon Trainers en onthul de waarheid achter de snode plannen van Team Galactic.

  Klik hier om naar de spelpagina te gaan.


  Big Brain Academy: Knappe koppen

  Zet samen met vrienden en familie je brein op een leuke manier aan het werk! Wie is de slimste thuis? Zet die grijze massa aan het werk en ontdek het zelf in Big Brain Academy: Knappe koppen voor de Nintendo Switch.

  Laat zien wat je in huis hebt in vijf verschillende categorieën: visie, geheugen, analyse, rekenen en inzicht. Beheers elke categorie om je breinscore te verhogen!

  Klik hier om naar de spelpagina te gaan.


  Super Mario Odyssey

  Gaan prinses Peach en Bowser trouwen?! Bowser heeft prinses Peach weer eens ontvoerd, en dit keer heeft hij een vorstelijke bruiloft voor ogen!

  De stekelige bruidegom in spe is een wereldreis begonnen om de feestelijkheden voor te bereiden. Het is aan Mario om hem in te halen en de bruiloft tegen te houden, maar de vervelende Broodals zullen dat niet zomaar toelaten!

  Klik hier om naar de spelpagina te gaan.


  Nintendo Switch Online

  Klik op de afbeelding voor meer informatie over de voordelen van een Nintendo Switch Online abbonement.