Speel samen in Super Mario 3D World + Bowser’s Fury!


15-02-2021

Ga met Mario, Luigi, Peach en Toad op avontuur om Sprixieland te redden! Reis alleen of met maximaal 3 andere familieleden en/of vrienden, door diverse kleurrijke werelden om de Sprixie-prinses en haar volgelingen te redden uit de klauwen van Bowser!

Dit is het ideale spel om samen met je familie en/of vrienden te spelen. Naast dat je op hetzelfde systeem en lokaal draadloos* met maximaal vier spelers tegelijk kunt spelen, kun je Super Mario 3D World ook samen online* spelen met een Nintendo Switch Online lidmaatschap. Zo kun je samen spelen met vrienden en familie van over de hele wereld.”

Werk samen om de vlaggenstok te bereiken, of neem het tegen elkaar op om te kijken wie de meeste punten weet te halen! De winnaar wint een prachtige kroon… wie zal het worden?

Wil je graag Mario zijn? Of speel je liever als Luigi, Peach of Toad? Elk personage brengt zijn of haar eigen vaardigheden mee. Kies degene die het beste bij je past!

Abonneer je op op
YouTube

Power-ups

Er zijn veel Power-ups die je kunt gebruiken. Zo zal Mario veranderen in Kat-Mario, als je de superbel pakt. Kat-Mario kan langs muren klimmen, vijanden krabben en meer…

Maak nog een Mario met de dubbele kers en maak nog meer Mario’s door dubbele kersen te verzamelen.

Blijf je in hetzelfde level steeds levens verliezen? Dan kun je het opnieuw proberen als onverslaanbare witte Tanuki-Mario. Zo kunnen beginners ook met plezier het level halen!

Fotostand

Maak superleuke foto’s van je avonturen met de fotostand. Gebruik een filter of versier de achtergrond van je foto's met de stempels die je onderweg hebt verzameld. Tevreden met je foto's? Deel je favoriete kiekjes op social media met de Nintendo Switch-deelfunctie.

Bonusavontuur Bowser's Fury

In het gloednieuwe bonusavontuur Bowser's Fury moet je alleen of met een vriend Bowser Jr. helpen om zijn furieuze vader weer normaal te laten worden. Verander in Giga-Kat-Mario om de enorme Bowser te stoppen.

Je moet als Mario over diverse eilanden rennen en springen, de mysterieuze kattenzonnen verzamelen, en de kolossale Furie-Bowser bestrijden als deze uit het water opduikt.

Een vriend of familielid kan daarbij een Joy-Con gebruiken om als Bowser Jr. te helpen de kattenzonnen te verzamelen.

Abonneer je op op
YouTube

Nintendo Switch Online

Om online multiplayergames te kunnen spelen moet je Nintendo Switch verbonden zijn met het internet. Hier heb je een Nintendo Switch Online abonnement voor nodig.

Je kunt samen spelen door verbinding te maken met je vrienden via de vriendenlijst op de Nintendo Switch. Zo kun je snel bekenden vinden en veilig van games genieten.

Gratis proefperiode***

Bij elke gekochte Nintendo Switch krijg je een gratis proefperiode van zeven dagen, voor de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice. Selecteer de Nintendo Switch Online-optie aan de linkerkant in de Nintendo eShop om je gratis proefperiode te activeren.

Nintendo Switch Online

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de verschillende abonnementen en de kosten

Maar Nintendo Switch Online heeft nog veel meer te bieden dan alleen de mogelijkheid om online multiplayergames te spelen:

  • Je krijgt ook toegang tot een groeiende collectie klassieke NES-games. Geef een Joy-Con aan een vriend voor multiplayer plezier of speel zelfs online.
  • Je kunt veilig en automatisch de opgeslagen gegevens van ondersteunde games online opslaan in de opslagcloud. Hierdoor is het heel eenvoudig om je spelgegevens terug te halen als je je Nintendo Switch kwijtraakt of een nieuwe gaat gebruiken.
  • Je kunt ook de smartphone-app voor Nintendo Switch Online gebruiken om in ondersteunde games te voicechatten terwijl je speelt. Perfectioneer de strategie met je Splatoon 2-team, of maak gewoon een praatje met andere racers in Mario Kart 8 Deluxe!
  • Je geniet van exclusieve aanbiedingen voor leden. Zoals de optie om een speciaal ontworpen NES-controller of SNES-controller te kopen voor gebruik met Nintendo Entertainment System en Super Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online-games op de Nintendo Switch.

Opmerkingen:

* Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig. Voor de lokale multiplayerstand heb je een systeem en een exemplaar van de game per speler nodig.

** Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald onlinelidmaatschap nodig.

*** Per Nintendo-account is er één gratis proefperiode beschikbaar. Tijdens deze proefperiode kun je online spelen, voicechatten via de smartphone-app en de opslagcloud en Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online-service gebruiken. Het is tijdens de proefperiode niet mogelijk om Nintendo Entertainment System-controllers te kopen.

Als je automatisch verlengen hebt geactiveerd, zal je lidmaatschap worden verlengd als je proefperiode van zeven dagen voorbij is. Je koopt dan automatisch een individueel lidmaatschap van één maand (30 dagen). Als je geen lidmaatschap wilt kopen, kun je de automatische verlenging beëindigen tijdens de gratis proefperiode. Er zullen je dan geen kosten in rekening worden gebracht.