• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Splatoon 3, The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, Mario Golf: Super Rush en meer onthuld in de nieuwste Nintendo Direct!


  17-02-2021

  Abonneer je op op
  YouTube

  De nieuwste Nintendo Direct-presentatie zat tot de nok toe gevuld met aankondigingen, waaronder onthullingen van nieuwe Nintendo Switch-games zoals The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, Mario Golf: Super Rush, Splatoon 3 en nog vele andere! De gehele video is hierboven te bekijken.

  Andere hoogtepunten waren de aankondiging dat Pyra / Mythra uit Xenoblade Chronicles 2 zich vanaf maart als nieuwe DLC-vechter in de strijd mengt in Super Smash Bros. Ultimate, en de onthulling van Project TRIANGLE STRATEGY, een nieuwe tactische RPG van Square Enix die je nu direct kunt proberen met de gratis demo!*

  Volg ons op Twitter, Instagram en YouTube om volledig op de hoogte te blijven van al het Nintendo-nieuws. Je kunt ook lid worden van de Nintendo Switch-community op Facebook!

  Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je systeem verbonden zijn met het internet, moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en moet de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld zijn. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar SERVICE EN INFO. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.