• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Activeer een gratis 7-daagse proefperiode van Nintendo Switch Online met My Nintendo!


  08-01-2021

  H2x1_MNS7DayTrial_nlNL.jpg

  Neem vandaag een gratis 7-daagse proefperiode van Nintendo Switch Online!

  Van 5 januari 2021 tot 1 februari 2021 kun je een gratis 7-daagse proefperiode van Nintendo Switch Online activeren.* Ga daarvoor naar de My Nintendo-website om een beloningscode op te halen en deze te gebruiken in de Nintendo eShop! De code is volledig gratis en kan zelfs worden gebruikt als je in het verleden al eens een gratis proefperiode hebt geactiveerd.

  Code voor gratis proefperiode ontvangen

  Wat is Nintendo Switch Online?

  Dit kun je doen met je gratis proefperiode!

  SQ_NSwitch_MonsterHunterRise.jpg

  Speel online met anderen in de gratis demo van MONSTER HUNTER RISE

  Van 8 januari 2021 tot 31 januari 2021 kun je MONSTER HUNTER RISE gratis uitproberen** – en zelfs online spelen! Met de gratis 7-daagse proefperiode van Nintendo Switch Online kun je met maximaal drie andere hunters online op monsters jagen die in de demo rondstruinen.

  Gratis demo downloaden

  H2x1_NSwitchDS_Tetris99_GP19_nlNL.jpg

  Win een Kirby Fighters 2-thema in TETRIS® 99

  TETRIS® 99 is beschikbaar als exclusieve aanbieding voor Nintendo Switch Online-leden. Met de 7-daagse proefperiode kun jij daar dus ook gebruik van maken. Misschien vind je het leuk om aan het volgende online-evenement deel te nemen dat van 8 januari 2021 om 8:00 uur tot 12 januari 2021 om 7:59 uur wordt gehouden. Tijdens dat evenement maak je kans op een exclusief Kirby Fighters 2-thema voor in de game!

  Meer info

  H2x1_NSwitch_Splatoon2_NewsImage_Mario35_Splatfest_NL.jpg

  Kies je power-up in het Super Mario Bros. 35th Anniversary-Splatfest in Splatoon 2

  Superpaddenstoel of superster?! Kies je power-up in dit speciale Splatfest in Super Mario-stijl, dat van 15 januari 2021 om 23:00 uur tot 17 januari 2021 om 23:00 uur wordt gehouden. De top 100 spelers in elk Splatfest-team ontvangen een speciale Super Mario Bros. 35th Anniversary-medaille!

  Meer info

  SQ_NSwitchDS_SuperMario35.jpg

  Blijf als laatste Mario over in Super Mario Bros. 35!

  Neem het op tegen spelers van over de hele wereld in Super Mario Bros. 35, een waanzinnige onlinegame die exclusief beschikbaar is voor Nintendo Switch Online-leden t/m 31 maart 2021.***

  Naar de spelpagina

  *Deze beloningscode kan niet worden gebruikt met Nintendo-accounts die al een actief individueel Nintendo Switch Online-lidmaatschap of familielidmaatschap hebben. De beloningscode is geldig tot 8 februari 2021. Zorg ervoor dat je de code vóór die datum gebruikt.

  Per Nintendo-account kan slechts één code worden gebruikt.

  Als je je gratis proefperiode van 7 dagen Nintendo Switch Online start, wordt automatische verlenging geactiveerd voor het volgende lidmaatschapstype: individueel lidmaatschap van 1 maand (30 dagen). Als automatische verlenging is geactiveerd, wordt het lidmaatschap automatisch twee dagen vóór de vervaldatum van het actieve lidmaatschap verlengd. Je kunt de automatische verlenging op elk moment beëindigen via de Nintendo eShop. Bij elke automatische verlenging wordt de prijs voor automatische verlenging afgetrokken van je Nintendo eShop-tegoed. Als je niet over voldoende Nintendo eShop-tegoed beschikt, en zolang je 'Alleen tegoeden' niet hebt geselecteerd, wordt de prijs voor de automatische verlenging in rekening gebracht op je creditcard of op de PayPal-rekening die is geregistreerd bij je Nintendo-account en is ingesteld als betaalmethode voor automatische verlenging op het moment dat automatische verlenging plaatsvindt. Je kunt je betaalmethode voor automatische verlenging op elk moment wijzigen vanuit Nintendo Switch Online in je accountgegevens in de Nintendo eShop. De functie voor automatische verlenging is niet beschikbaar voor Nintendo-accounthouders onder de 18 jaar.

  **Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je systeem verbonden zijn met het internet, moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en moet de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld zijn. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar SERVICE EN INFO. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

  ***De service van Super Mario Bros. 35 eindigt op 31 maart 2021 en is vanaf dan niet langer speelbaar, ook niet als je de game daarna nog op je systeem hebt staan.

  Hiervoor heb je een actieve internetverbinding nodig.

  Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.