Essentiële tips die je eilandleven zullen vergemakkelijken!


26-01-2021

Dus je bent gearriveerd op een prachtig, maar onbewoond eiland in Animal Crossing: New Horizons. En nu? We delen graag wat essentiële tips die je eilandleven zullen vergemakkelijken. Aarzel niet om ze te delen met nieuwe spelers!

Praat met Tom Nook!

De vriendelijke Tom Nook heeft altijd raad paraat! Zo heb je altijd een idee wat je kunt doen op je eiland.

Tip_1_screenshot_JPG.jpg

Verzamel materiaal

Schud de bomen op je eiland om fruit en takken te verzamelen. Deze gaan later zeker van pas komen!

Abonneer je op op
YouTube

Maak gereedschap

Op de werkbank van Tom Nook kun je gereedschap maken dat je voor verschillende activiteiten op het eiland kunt gebruiken.

Abonneer je op op
YouTube

Houd je zakken in de gaten

Objecten die je vindt op het eiland komen in je zakken terecht. Je hebt een beperkte ruimte, dus houd in de gaten wat je meedraagt.

Abonneer je op op
YouTube

Steek je handen uit de mouwen!

Met de stenen bijl kun je van iedere boom drie stukken hout krijgen. Je kunt deze bijl ook op een steen gebruiken om materiaal te krijgen.

Abonneer je op op
YouTube

De servicebalie

Op het pleintje in de groene tent vind je de servicebalie van Timmy. Hij heeft een dagelijks aanbod van spulletjes die je kunt kopen, en je kunt er zelf ook spullen verkopen!

Abonneer je op op
YouTube

Beestjes vangen!

Het eiland krioelt met verschillende insecten en vissen. Laat ze eens aan Tom Nook zien, wie weet gebeurt er dan wel iets...

Abonneer je op op
YouTube

Verzamel Nook-miles

Via je NookPhone heb je toegang tot de Nook-miles-app. Je verdient miles door verschillende activiteiten op het eiland uit te voeren.

Abonneer je op op
YouTube

Maak regelmatig een praatje

Wees een goede buur en maak eens een praatje met je mede-eilandbewoners. Soms zijn er zelfs speciale gasten op het eiland te vinden!

Abonneer je op op
YouTube

Betaal je Eilandleven-pakket af

Het Eilandleven-pakket kost in totaal 5000 Nook-miles en je kunt het afbetalen wanneer je wilt! Praat met Tom Nook als je het bedrag bij elkaar gespaard hebt.

Abonneer je op op
YouTube