• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Er komen speciale bewoners, voorwerpen met een uniek thema en meer naar Animal Crossing: New Horizons via een gratis update op 18 maart!


    16-03-2021

    De lente hangt in de lucht in Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch, en de volgende gratis update komt op 18 maart aan land. Nadat je de update hebt gedownload, kun je diverse voorwerpen met een uniek thema, speciale bewoners en andere nieuwe elementen verwachten. Laten we eens kijken wat dat precies inhoudt!

    Een geschenk voor het updaten*

    CI_News_AnimalCrossingNewHorizons_MarchUpdate_UpdateGift.jpg


    Spelers die de nieuwste update downloaden, ontvangen als bedankje van Nook Inc. de jubileumtaart in hun brievenbus in de game. Op 20 maart viert Animal Crossing: New Horizons het éénjarig bestaan… wie wil een stuk taart?

    Nieuwe seizoensgebonden voorwerpen

    De komst van de lente brengt zijn eigen bijzonderheden met zich mee, en voor die gelegenheid zijn er in de Nook-catalogus en bij de Zusjes Able nu tijdelijk exclusieve voorwerpen verkrijgbaar.

    Ook kun je het scheetkussen (26 maart tot 1 april) voor 1 april, speciale galavoorwerpen en -kleding (1 april tot 30 april), een forsythia-boom ter ere van Boomplantdag (1 april tot 10 april) en de ouderwetse wereldbol voor Natuurdag (15 april tot 22 april) verwachten!

    Een nieuw exclusief voorwerp voor Nintendo Switch Online-leden

    CI_News_AnimalCrossingNewHorizons_MarchUpdate_NSO_nlNL.jpg

    Naast het zijden Nook Inc.-tapijt dat verkrijgbaar is als exclusief voorwerp in de Nook-catalogus, kunnen Nintendo Switch Online-leden na het downloaden van de nieuwste update ook een Nintendo Switch Lite als in-game voorwerp bestellen.*

    Het is bijna Konijnendag!

    Er komt binnenkort een speciaal iemand naar je eiland: Zipper! Vanaf 28 maart kun je overal op je eiland eieren vinden. Verzamel ze en gebruik ze voor doe-het-zelfplannen, of ruil ze met Zipper tijdens Konijnendag op 4 april voor meer beloningen. Ook zijn er bij Nooks hoek unieke voorwerpen verkrijgbaar ter ere van Konijnendag.

    Verdien Nook-punten met NookLink

    Eind maart krijgt NookLink in de Nintendo Switch Online-app voor smartapparaten een upgrade. Zodra je de app hebt bijgewerkt, kun je Nook-punten verzamelen en deze inwisselen voor in-game voorwerpen. Gebruik dit dagelijks voor talloze beloningen!

    De Eilandpromotor komt naar Animal Crossing: New Horizons

    Er komt binnenkort een nieuwe manier waarop je je eiland met de wereld kunt delen! De Eilandpromotor van Animal Crossing: New Horizons wordt uitgebracht op 24 maart. Deze biedt bezitters van het Eilandleven-pakket de bijzondere mogelijkheid om hun nieuwe thuis tentoon te spreiden.

    Draag screenshots en video's van Animal Crossing: New Horizons die je hebt gemaakt met je Nintendo Switch-systeem over naar je smartapparaat en upload ze vervolgens naar de site van de Eilandpromotor. Je kunt dan digitale posters en speciale reisvideo's maken die de beste eigenschappen van je eiland in de schijnwerpers zetten. Download en deel deze creaties op social media om je eiland te promoten!

    Opmerking: de Eilandpromotor van Animal Crossing: New Horizons is slechts tijdelijk beschikbaar. Meer informatie over de beschikbaarheid zal worden gedeeld op de website van de Eilandpromotor.

    Er zijn voorwerpen en bewoners met Sanrio-thema gearriveerd!

    Vlak voordat de amiibo-kaarten van het Animal Crossing Sanrio Collaboration Pack (apart verkrijgbaar) eind maart opnieuw zullen worden uitgebracht, zullen er vanaf 18 maart nieuwe voorwerpen en bewoners met Sanrio-thema beschikbaar zijn.

    Met de zes amiibo-kaarten uit het Animal Crossing Sanrio Collaboration Pack kun je speciale bewoners uitnodigen op je kampeerplek en ze zelfs laten verhuizen naar je eiland! Koop meubels waarvan het design is gebaseerd op beroemde Sanrio-personages als Hello Kitty, Cinnamoroll en Pompompurin, en voeg een flinke scheut schattigheid toe aan je eiland.

    Als je de amiibo-kaarten uit het Animal Crossing Sanrio Collaboration Pack al hebt, krijg je toegang tot deze content nadat je de nieuwste update hebt gedownload.*

    Upgrade de app 'Eigen ontwerp'!

    De app 'Eigen ontwerp' op je NookPhone krijgt niet één, maar twéé upgrades! Zodra je de nieuwste update hebt gedownload, kun je ze allebei oppikken van het NookStation bij de servicebalie.

    Met de upgrade naar 'Speciaal ontwerp - deel 2' krijg je nog meer opties tot je beschikking. Profiteer bijvoorbeeld van vier nieuwe speciale ontwerpstijlen en 100 extra plekken om je creaties te bewaren (50 eigen ontwerpen en 50 speciale ontwerpen). Laat je creativiteit de vrije loop!

    Ook kun je het ontwerp-uitwisselpunt in de winkel van de Zusjes Able direct aan de app 'Eigen ontwerp' toevoegen. Je kunt er dan altijd en overal bij en hebt zo toegang tot meer dan 12 miljoen geüploade eigen ontwerpen. Je kunt natuurlijk ook jouw ontwerpen uploaden!

    Volg Isabelle op Twitter of word lid van de Animal Crossing-community op Facebook om volledig op de hoogte te blijven van alles wat met Animal Crossing te maken heeft!

    *Hiervoor moet je een software-update uitvoeren. Je hebt een breedband-internetverbinding nodig om software-updates te downloaden. Ook moet je een Nintendo-account koppelen en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing.

    **Hiervoor heb je een Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig.