• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Voorwerpen met Super Mario Bros.-thema nu beschikbaar in Animal Crossing: New Horizons!


  01-03-2021

  Ter ere van het 35-jarig jubileum van Super Mario Bros. zijn er nu meubels en modeaccessoires in Super Mario-stijl beschikbaar via de Nook-catalogus in Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch.

  Na het downloaden van de nieuwste gratis update* zullen er voorwerpen in Super Mario-stijl beschikbaar zijn via de Nook-catalogus voor zowel spelers op het noordelijk als op het zuidelijk halfrond. Er zijn tal van leuke goodies beschikbaar voor op je eiland, van kleding en tapijten tot enkele zeer herkenbare objecten uit de Super Mario-serie!

  Plaats een werkende warpbuis op je eiland!

  Van alle voorwerpen willen we de warpbuis kort uitlichten. Je kunt deze warpbuizen plaatsen waar je maar wilt, en vervolgens van de ene naar de andere reizen!

  Om de buizen te gebruiken moet je er minimaal twee op je eiland plaatsen. Als je er meer dan twee plaatst, zal willekeurig worden gekozen uit welke buis je weer naar boven komt. Ook heb je genoeg plek rondom de buis nodig om hem goed te laten werken. Zelfs in je huis in de game kun je een buis plaatsen! Wat dacht je ervan om je eiland te versieren met spullen uit het Paddenstoelenrijk?

  Updategeschenk

  NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_News_UpdateGift.jpg

  Spelers die de nieuwste gratis update* downloaden, ontvangen als bedankje de Mario-wand in hun brievenbus in de game.

  Nieuwe seizoensgebonden voorwerpen!

  Wanneer je de nieuwste gratis update* downloadt, kun je ook in-game voorwerpen kopen die geïnspireerd zijn door diverse seizoensgebonden gebeurtenissen en tradities.

  Hinamatsuri

  NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_News_Hinamatsuri.jpg

  In het teken van het Hinamatsuri-festival, dat op 3 maart wordt gehouden, kun je tot 3 maart hinaningyo-poppen en bloesemlampen kopen. Elke dag zal er één voorwerp uit de serie beschikbaar zijn, en de selectie verandert dagelijks.

  π-dag

  NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_News_PiDay.jpg

  Wist je dat 14 maart in veel landen wordt gevierd als π-dag? Pi verwijst natuurlijk naar de wiskundige constante 'Pi' en Pi-dag wordt gevierd op 14 maart omdat Pi begint met 3,14. Tot 14 maart kunnen spelers het in-game Pi-voorwerp kopen.

  Klaverdag

  NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_News_ShamrockDay.jpg

  Op 17 maart is het Klaverdag! Ter ere van deze kleine groene driebladige plantjes zullen de klaverprikdrank, het klaverdeurplaatje en het klavertapijt tussen 10 maart en 17 maart te koop zijn. Er zal elke dag één voorwerp uit de serie beschikbaar zijn en de selectie verandert dagelijks. Mode-items met een Klaverdag-thema zullen in dezelfde periode ook verkrijgbaar zijn bij de Zusjes Able.

  Volg Isabelle op Twitter of word lid van de Animal Crossing-community op Facebook om volledig op de hoogte te blijven van alles wat met Animal Crossing te maken heeft.

  * Hiervoor moet je een gratis software-update downloaden. Om software-updates te downloaden heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing.