• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Bekijk de Animal Crossing: New Horizons Direct!


  15-10-2021

  Abonneer je op op
  YouTube

  Je eilandleven wordt nog mooier met een gratis software-update en betaalde DLC die op 5 november naar Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch komen! Bekijk de Animal Crossing: New Horizons Direct en ontdek wat er allemaal aan zit te komen:

  • Met de gratis update* naar versie 2.0 komen er allerlei leuke nieuwe ervaringen naar je eiland! Ga langs bij Brewster in De Til of maak een boottochtje met Kapp'n naar een mysterieus eiland. Leer heerlijke gerechten te bereiden en ga op allerlei nieuwe manieren de interactie aan met andere eilandbewoners. Graaf naar gyroids, ontdek nieuwe meubels en decoreertechnieken, help Harvey op zijn eiland en nog veel meer!
  • Met de betaalde downloadbare content** Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise kun je voor klanten de ideale vakantiehuizen ontwerpen. Vergezel Lottie en haar team bij het resortplanbureau en gebruik nieuwe ontwerptechnieken en meubels om voor elke klant het perfecte vakantiehuis te ontwerpen. Je kunt je creaties zelfs online delen!***

  Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise zal beschikbaar zijn als losse aankoop, of gratis inbegrepen zijn bij een lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket (verkrijgbaar vanaf 26 oktober). Meer info.

  Ga voor meer informatie over Animal Crossing: New Horizons en Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise naar de spelpagina op deze website. Je kunt ook lid worden van de community op onze Facebook-pagina van Animal Crossing Facebook page, of naar de officiële Twitter-account van Animal Crossing gaan om info van Isabelle zelf te krijgen!

  *Hiervoor moet je een software-update uitvoeren. Je hebt een breedband-internetverbinding nodig om software-updates te downloaden. Ook moet je een Nintendo-account koppelen en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing.

  **Je hebt de Europese versie van Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch nodig om nimal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise te spelen. Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien.

  ***Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald onlinelidmaatschap nodig.