• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Maak je klaar voor de Nintendo Switch – OLED-Model!


  05-10-2021

  De Nintendo Switch – OLED-Model, de nieuwste toevoeging aan de Nintendo Switch-familie, ligt vanaf 8 oktober in de winkel.

  Dankzij het levendige OLED-scherm van 7 inch, de brede aanpasbare standaard, de nieuwe houder met LAN-poort, 64 GB systeemgeheugen en ingebouwde luidsprekers met verbeterde audio is de Nintendo Switch – OLED-Model een uitstekende keuze voor iedereen die zijn of haar eerste Nintendo Switch-systeem gaat kopen of overweegt om een extra spelsysteem in huis te halen.

  Wat de reden ook is, hieronder staan een aantal tips over hoe je het meest uit je nieuwe spelsysteem kunt halen.

  Wordt de Nintendo Switch – OLED-Model het eerste Nintendo Switch-systeem dat je gaat kopen?

  Als de Nintendo Switch – OLED-Model je eerste Nintendo Switch-systeem is en je niet precies weet hoe en waar je moet beginnen, ga dan naar onze klantenservice voor meer informatie over het instellen van je spelsysteem.

  CI_NSwitch_GetTheMostOurOfSwitch_01.jpg

  Klaar om online te gaan en software te downloaden in de Nintendo eShop? Dan moet je je systeem verbinden met het internet via een draadloze verbinding of via een bedrade verbinding als je de Nintendo Switch-houder (met LAN-poort) gebruikt. Zodra je dat hebt gedaan, is het tijd om een Nintendo-account aan te maken als je nog geen account hebt (je kunt die laatste stap nu meteen doen, zodat je direct kunt beginnen wanneer je je Nintendo Switch – OLED-Model in huis hebt).

  Zodra je online bent en bent ingelogd op je Nintendo-account, ben je er helemaal klaar voor! Tijd voor games, vind je niet? Check deze gratis demo's en free-to-start games in de Nintendo eShop.

  Ga je je Nintendo Switch vervangen door een Nintendo Switch – OLED-Model?

  Als je een Nintendo Switch – OLED-Model koopt om je huidige spelsysteem te vervangen, wil je natuurlijk weten hoe je je gebruikersgegevens kunt overdragen, zodat je op je nieuwe systeem toegang hebt tot je gebruikersprofiel, opgeslagen gegevens en Nintendo eShop-aankopen.

  CI_NSwitch_GetTheMostOurOfSwitch_02.jpg

  Heb je het overdragen van je gebruikersgegevens voltooid, maar kun je je gedownloade games en software niet vinden? Geen zorgen. Je hoeft je Nintendo eShop-content alleen maar opnieuw te downloaden!

  Hoe zit het met opgeslagen gegevens van Animal Crossing: New Horizons?

  Ben je van plan om je opgeslagen gegevens van Animal Crossing: New Horizons over te dragen naar je nieuwe spelsysteem? Volg dan de stappen in dit artikel.

  Ben je van plan om twee of meer Nintendo Switch-systemen te gebruiken?

  Wil je meer dan één Nintendo Switch-systeem in huis hebben zodat iedereen altijd en overal kan spelen? Er zijn een aantal belangrijke punten waar je op moet letten als je games en opgeslagen gegevens tussen spelsystemen wilt delen.

  CI_NSwitch_GetTheMostOurOfSwitch_03.jpg

  Als je je gedownloade software op meerdere spelsystemen wilt gebruiken, wil je waarschijnlijk weten hoe je je gedownloade games op meerdere spelsystemen kunt spelen. Je kunt ook de pagina over de verschillen tussen hoofdsystemen en andere systemen te lezen. Daar vind je informatie over het delen van games.

  Wil je weten hoe je opgeslagen gegevens op meerdere Nintendo Switch-systemen kunt gebruiken? Ontdek hoe je opgeslagen gegevens kunt overdragen van het ene naar het andere Nintendo Switch-systeem. Als je lid bent van Nintendo Switch Online, kun je ook de opslagcloud gebruiken om een back-up te maken van je opgeslagen gegevens. Op die manier heb je op meerdere spelsystemen toegang tot je opgeslagen gegevens door in te loggen op je Nintendo-account.

  De Nintendo Switch – OLED-Model ligt vanaf vrijdag 8 oktober in de winkel. Ga voor meer informatie naar de website van de Nintendo Switch – OLED-Model.

  Weet je niet goed wat je als eerste gaat spelen op je nieuwe spelsysteem? Hier zijn een paar suggesties.