• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Sora uit KINGDOM HEARTS is de laatste DLC-vechter voor Super Smash Bros. Ultimate!


  05-10-2021

  Dromen kunnen werkelijkheid worden! Sora uit KINGDOM HEARTS mengt zich op 19 oktober als de laatste DLC-vechter in de strijd in Super Smash Bros. Ultimate!

  Abonneer je op op
  YouTube

  Super Smash Bros. Ultimate-director Masahiro Sakurai heeft in de laatste videopresentatie Sora uit de doeken gedaan als de laatste toevoeging aan het roster. Ook heeft hij de laatste Mii-vechterskostuums laten zien, waaronder Doom Slayer, evenals diverse ongelooflijke statistieken over de game. Wist je bijvoorbeeld dat er sinds de release van de game meer dan 90 miljard knock-outs zijn uitgedeeld?!

  Bekijk de video hieronder om Sora in actie te zien:

  Abonneer je op op
  YouTube

  Challenger Pack 11: Sora wordt op 19 oktober uitgebracht als onderdeel van Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2 en als losse set. De set bevat ook het nieuwe level Vergeten Kasteel, negen muzieknummers, een route in de stand Klassiek en een DLC-spiritboard.

  Sora vergezelt Steve en Alex uit Minecraft, Sephiroth, Kazuya, Pyra/Mythra en Min Min om Super Smash Bros. Ultimate: Fighters Pass Vol. 2 te voltooien en zal de laatste DLC zijn voor Super Smash Bros. Ultimate. Elk van de zes Challenger Packs bevat één nieuwe vechter, één nieuw level en diverse muzieknummers.

  Vergeet niet dat Super Smash Bros. Ultimate: Fighters Pass nog eens vijf DLC-vechters bevat, elk met een eigen level en meerdere muzieknummers: Banjo en Kazooie, Joker, Terry Bogard, de held en Byleth.

  Piranha Plant is ook beschikbaar als DLC-vechter, naast diverse Mii-vechterskostuums zoals Sans uit UNDERTALE, Cuphead, Travis Touchdown, Bomberman, Shantae en nog vele andere.

  Opmerking: de vechters in de Fighters Pass zijn niet inbegrepen in Fighters Pass Vol. 2, en de vechters in Fighters Pass Vol. 2 zijn niet inbegrepen in de Fighters Pass. De eerste Fighters Pass bevat Challenger Packs 1 - 5, en Fighters Pass Vol. 2 bevat Challenger Packs 6 - 11. Piranha Plant behoort niet tot de vechters uit de Fighters Pass of Fighters Pass Vol. 2.

   
  H2x1_NSwitch_SSBU_DoubleGoldPoints_October2021_nlNL.jpg

  Meng je in de ultieme strijd en ontvang 2x gouden punten!

  Van 5 oktober tot 24 oktober 2021 kun je gouden punten van My Nintendo ter waarde van 10% van je aankoop verdienen voor bepaalde Super Smash Bros. Ultimate-content voor een digitale aankoop in de Nintendo eShop, via deze website of door een downloadcode te gebruiken.

  Als je Super Smash Bros. Ultimate, de Fighters Pass, Fighters Pass Vol. 2 of een individueel Challenger Pack (ook de vechter Piranha Plant) digitaal koopt, ontvang je 2x gouden punten, die je kunt gebruiken als korting op je volgende digitale aankoop!

  Opmerking: Mii-vechterskostuums maken geen onderdeel uit van de actie met dubbele gouden punten.

  Bezoek de officiële spelpagina van Super Smash Bros. Ultimate of word lid van de Smash Bros.-community op Facebook voor meer informatie over de game. Je kunt ons ook op Twitter volgen via @NintendoBE_NL.