• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Een introductie van Xenoblade Chronicles 3 van executive director Tetsuya Takahashi


    10-02-2022

    Abonneer je op op
    YouTube

    In de afgelopen Nintendo Direct is aangekondigd dat het RPG-avontuur Xenoblade Chronicles 3 in september naar de Nintendo Switch komt. Om deze aankondiging wat beter te belichten heeft executive director Tetsuya Takahashi meer informatie gedeeld over deze game, inclusief enkele spannende nieuwtjes die fans van de serie ongetwijfeld zullen bekoren.

    Aan u het woord, meneer Takahashi!

    Hallo, allemaal. Ik ben Tetsuya Takahashi van MONOLITHSOFT.

    Iets meer dan vier jaar sinds de release van Xenoblade Chronicles 2 en anderhalf jaar sinds de release van Xenoblade Chronicles: Definitive Edition, brengen we je nu nieuws over de nieuwste game van MONOLITHSOFT: Xenoblade Chronicles 3. Zoals de naam al aangeeft, is het het derde deel in de Xenoblade Chronicles-serie. We implementeren momenteel de laatste aanpassingen om ervoor te zorgen dat we er de best mogelijke game van maken op basis van alles wat we hebben geleerd van de eerdere games uit de serie.

    Op de afbeelding is een groot kapot zwaard van Mechonis en het lichaam van de Urayan Titan met een groot gapend gat te zien. Ik kan me voorstellen dat iedereen die de trailer heeft gezien, behoorlijk verrast was door de eindscène. Waar verwijst dit beeld naar? Dat kan ik nog niet verklappen. Wat ik wel kan vertellen is dat deze visual al een hele tijd geleden is bedacht. Om precies te zijn kwamen we ermee ergens tussen het einde van de ontwikkeling van Xenoblade Chronicles en het begin van de ontwikkeling van Xenoblade Chronicles 2.

    Het is dus niet iets dat we pas recentelijk aan de serie hebben toegevoegd. We denken dat de game leuk zal zijn voor zowel degenen die Xenoblade Chronicles en/of Xenoblade Chronicles 2 hebben gespeeld, als voor degenen die voor het eerst een Xenoblade Chronicles-game gaan spelen.

    De personages zijn ontworpen door Masatsugu Saito, die ook de personages voor Xenoblade Chronicles 2 heeft ontworpen. Hoewel we ze op dit moment niet aan je kunnen laten zien, heeft Koichi Mugitani enkele van de belangrijkste artworks gemaakt. Zoals je kunt zien, zijn bekende medewerkers van de Xenoblade Chronicles-serie opnieuw samengekomen om aan deze game te werken.

    De gamemuziek is ook verzorgd door artiesten die in het verleden hebben bijgedragen aan de serie. De muziek voor Xenoblade Chronicles 3 is gecomponeerd door Yasunori Mitsuda, Manami Kiyota, ACE (TOMOri Kudo, CHiCO), Kenji Hiramatsu en Mariam Abounnasr.

    De muziek in deze game behoudt de unieke sfeer van Xenoblade Chronicles, maar gaat ook een nieuwe uitdaging aan: een op fluit gebaseerde melodie. De fluit is eigenlijk een van de belangrijkste thema's in deze game. In de trailer is er een verscheidenheid aan andere elementen en thema's verborgen. We zullen de details in de toekomst beetje bij beetje onthullen.

    Xenoblade Chronicles 3 is een gloednieuw avontuur dat de werelden van Xenoblade Chronicles en Xenoblade Chronicles 2 bij elkaar brengt om de spelers mee te nemen naar de toekomst. Hoewel de release van de game nog even op zich laat wachten, hoop ik dat je je erop verheugt.

    Bedankt, meneer Takahashi!

    Xenoblade Chronicles 3 wordt in september 2022 uitgebracht voor de Nintendo Switch. Ga naar de officiële spelpagina van Xenoblade Chronicles 3 voor meer informatie.