• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Xenoblade Chronicles 3, Nintendo Switch Sports, Mario Strikers: Battle League Football en meer van de nieuwste Nintendo Direct!


  10-02-2022

  Abonneer je op op
  YouTube

  De nieuwste Nintendo Direct-presentatie zat propvol nieuwe aankondigingen voor Nintendo Switch-games die binnenkort worden uitgebracht, waaronder Mario Strikers: Battle League Football, Fire Emblem Warriors: Three Hopes en Xenoblade Chronicles 3! Bekijk de bovenstaande video om alle info nog eens te zien.

  Ook werd bekendgemaakt dat er 48 geremasterde circuits uit de gehele Mario Kart-serie naar Mario Kart 8 Deluxe komen! De Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas wordt uitgebracht op 18 maart met de eerste set van acht banen. Alle zes de sets worden vóór eind 2023 uitgebracht. Deze betaalde DLC kan los worden gekocht, maar kan ook zonder extra kosten worden gespeeld door leden van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspas.

  Daarnaast werd Nintendo Switch Sports uit de doeken gedaan. Dit nieuwe deel in de klassieke Wii Sports-serie bevat zes sporten die lokaal* en online** kunnen worden gespeeld. Nintendo Switch Online-leden kunnen zich inschrijven voor deelname aan een Online Play Test die plaatsvindt op 19 en 20 februari. Ga naar deze pagina voor meer informatie.

  Fans van Splatoon 3 werden getrakteerd op nieuws over Salmon Run - De nieuwe golf. Deze coöpstand zal zijn inbegrepen wanneer de game deze zomer wordt uitgebracht. Ook was er nieuws over Kirby en de Vergeten Wereld. Er werden namelijk beelden getoond van de Mondvol-vorm, waarmee Kirby over een hoop nieuwe krachtige transformaties beschikt in zijn nieuwe 3D-avontuur dat binnenkort verschijnt!

  Bovendien werd aangekondigd dat de klassieke Japanse RPG LIVE A LIVE op 22 juli voor het eerst wordt uitgebracht in het Westen. De game wordt gepresenteerd in dezelfde HD-2D-stijl als TRIANGLE STRATEGY. Over TRIANGLE STRATEGY gesproken… er werd een nieuwe demo onthuld en uitgebracht, waarmee spelers voorafgaand aan de release op 4 maart de eerste drie hoofdstukken van de game kunnen beleven.

  In de video hierboven kun je de hele Nintendo Direct-presentatie opnieuw bekijken. Ga naar onze Nintendo Direct-website voor alle games, aankondigingen en trailers.

  Volg ons op Twitter, Instagram en YouTube om volledig op de hoogte te blijven van al het Nintendo-nieuws. Je kunt ook lid worden van de Nintendo Switch-community op Facebook!

  *Voor de multiplayerstand heb je mogelijk extra accessoires, games en/of systemen nodig. Deze zijn apart verkrijgbaar.

  **Om online te spelen heb je een Nintendo Switch Online-lidmaatschap (apart verkrijgbaar) en een Nintendo-account nodig. Niet in alle landen beschikbaar. Je hebt een internetverbinding nodig om onlinediensten te gebruiken. De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Ga voor meer informatie naar nintendo.be/nintendoswitchonline