• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Doe mee aan de Winter Cup en maak kans op mooie prijzen!


  12-01-2022

  Kartliefhebbers opgelet! Zaterdag 15 januari van 19:00 uur tot 20:00 uur is het tijd voor het vierde en laatste online toernooi van de Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit!

  Ook het laatste toernooi blijft enorm leuk om mee te doen, zelfs al heb je de vorige gemist!

  NBX_MK8D_SC_WinterCup_Main_2000x1000_NL.jpg

  Wat valt er te winnen?

  Voor de vierde Cup zijn er wederom mooie prijzen te winnen tijdens het toernooi. De snelste coureur mag zich verheugen op de prachtige Hot Wheels Mario Kart Racebaan!

  Geniet van het bouwen van je eigen racebaan en maak de gekste loopings of de scherpste bochten.

  Neem je favoriete Hot Wheels wagentje en racen maar!

  NBX_MK8D_SC_WinterCup_Screen_1000x1000_BEFR.jpg

  Winactie

  Heb je net Mario Kart 8 Deluxe in je bezit of heb je de Mario Kart-vaardigheden nog niet helemaal in de vingers, dan maak je nog altijd kans op een mooie prijs door mee te doen aan onze winactie. Deel je beste, spannendste, meest zenuwslopende of grappigste racemoment op Twitter met de hashtag #WinterCup en maak kans op een prachtige Mario Kart Red Shell Light om de donkere dagen op te vrolijken!

  NBX_MK8D_SC_WinterCup_Screen_1000x1000_Red_Shell_Light_NL.jpg

  Alle inzendingen voor de winactie worden verzameld op de maandag na het toernooi. Alleen inzendingen, die gedaan worden tussen de dag van de cup om 19:00 uur en de daaropvolgende maandag 09:00 uur, worden meegenomen in de selectie.

  HOE DOE IK MEE?

  Deelnemen aan de Winter Cup is eenvoudig.

  • Kies in het hoofdmenu van de game voor "Online*” en ga naar "Toernooi".

  • Kies voor "Zoeken met een code" en vul de volgende toernooicode in:

  • 2148-0593-1563

  Vervolgens kun jij gedurende maximaal 12 races samen met anderen racen tijdens de cup!

  Klik hier (PDF, 222 kB) voor meer info en de algemene voorwaarden van de Winter Cup.

  Heb je nog geen Nintendo Switch Online om online te kunnen spelen, probeer dan de gratis proefperiode uit van 7 dagen om deel te kunnen nemen op 15 januari. Meer informatie over Nintendo Switch Online, klik hier.

  Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux

  Het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux bestaat uit vier individuele onlinetoernooien die we verspreid over het jaar zullen organiseren. Zoals de naam doet vermoeden is dat één toernooi per seizoen.

  Het circuit heeft ook een overkoepelende puntentelling, die uitmondt in een grote finale. De twaalf deelnemers, die gedurende de vier toernooien de meeste punten hebben behaald, zullen het dan tegen elkaar opnemen. De winnaar ontvangt de grote Mario Kart 8 Deluxe-trofee en wordt benoemd tot de beste Mario Kart-speler van de Benelux!

  Klik hier voor meer info over het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux

  * Om online te kunnen spelen, heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig.

  Tot zaterdag 15 januari om 19.00 uur!